Logo kliknieuws.nl/uden
UDI'19 speelt zondag thuis tegen OJC.
UDI'19 speelt zondag thuis tegen OJC. (Foto: Kliksport)

UDI'19 hervat competitie thuis tegen OJC Rosmalen

  •   keer gelezen   Voetbal

UDEN | Vriend en vijand zijn het erover eens, UDI'19 behoort tot de best voetballende ploegen in de Hoofdklasse B. De Udenaren zijn zondag gastheer van OJC Rosmalen. Een mooie testcase voor UDI'19, dat bij monde van Raoul Oomen en Michiel Merks de ambitie heeft uitgesproken voor een top-5-klassering en winst van de KNVB-districtsbeker te gaan.

De huidige achtste positie van UDI'19 stemt allerminst tot tevredenheid op sportpark Parkzicht, waar het verwachtingspatroon hoog is, maar de realiteit inmiddels alweer een paar jaar anders is. Een gooi naar de titel zit er simpelweg niet in. Toch komen voetballiefhebbers dit jaar goed aan hun trekken aan de Parklaan, waar UDI'19 leuk voetbal speelt. Het rendement zal dan echter omhoog moeten. En als het om het afmaken van kansen gaat, dan wordt in Uden al snel naar Sam Wassenberg gekeken. De goalgetter van weleer vindt dit seizoen nog niet zo gemakkelijk het vijandige netje als in voorgaande seizoenen, maar de Udenaar lijkt op stoom te geraken. Zo was Wassenberg afgelopen zondag tegen HVCH (7-2 winst) driemaal trefzeker. Eerder in de voorbereiding oefende UDI'19 al tegen NWC (duel bij 2-1 voorsprong voortijdig gestaakt na blessure tegenstander) en OSS'20 (1-3 verlies).
UDI'19 hervat zondag om 14.00 uur de competitie tegen OJC, dat één punt meer heeft en een zesde plaats inneemt. OJC degradeerde afgelopen seizoen uit de Derde Divisie en lijkt genoegen te moeten nemen met een 'tussenjaar'.
 

Meer berichten