Blauw Geel'38/Jumbo gebrand op zege tegen ADO'20[+video] | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
Strakke gezichten op de Blauw Geel'38 bank.
Strakke gezichten op de Blauw Geel'38 bank. (Foto Gerard Beekmans)
+video

Blauw Geel'38/Jumbo gebrand op zege tegen ADO'20

  •   keer gelezen   Voetbal

De blessureboeg is aardig aan het leeglopen bij de Veghelaren en vergroot de keuze mogelijkheid voor trainer Niels van Casteren. Zondag is er storm voorspeld. Of dit ook van toepassing is op de wedstrijd van zondag blijft tot zondag openstaan. In het video-interview gaat Niels van Casteren in op het komende vertrek van Zain Moghal die Blauw Geel'38 na een seizoen alweer gaat verlaten en noemt de blijvertjes.

Door: Peter Kuijpers

Blauw Geel'38/Jumbo trainde vanavond met een nagenoeg volledige selectie. Dinsdag oefende Blauw Geel'38 uit bij UNA en won met 1-2. Volgens de betrokkenen een lekker duel wat vertrouwen moet geven voor komende zondag. Tot nu toe is Zain Moghal de enige vertrekker. Hij gaat spelen voor het ambitieuze Achilles Veen een Derde Divisionist uit het zaterdagvoetbal in de B?belbelt. Dat lazen we op de website van de club. De rechtsachter die het naar behoren doet bij Blauw Geel'38 zou afgelost kunnen worden door Ymanuel Hurkmans. De Schijndelaar staat op het punt zijn eerste basisplek weer te heroveren na een lange blessure periode. Ook zijn er nog onzekerheden en zijn er nog twijfelaars of ze ook komend seizoen opnieuw voor de Veghelaren uit zullen komen.

Zondag om 14.30 uur wordt er storm en regen trotserend afgetrapt. Scheidsrechter is de heer Stevens die nog nooit eerder in Veghel de scheidsrechter was.

Meer berichten