Vorstenbossche Boys.
Vorstenbossche Boys.

4F: Avesteyn - WEC heerlijke derby, komt Vorstenbossche Boys op gelijke hoogte met RKKSV?

Voetbal 977 keer gelezen

Gaat het voetbal komende zondag door of gooit 'storm Dennis' roet in het eten? We gaan er even vanuit dat er gewoon op alle velden afgetrapt in de vierde klasse F gaat worden.

door Peter Kuijpers

RKKSV – Vorstenbossche Boys
Het lukt de Boys van trainer Dennis Meier maar niet uit het rechterrijtje te klimmen. Aan doemdenken doen ze niet op De Bergakkers. Vorstenbossche Boys werd ook al een week eerder afgelast. De laatste zege van de geel-zwarten dateert van 1 december 2019. RKKSV uit de Kruisstraat staat drie punten voor op de Boys, maar die hebben één wedstrijd minder gespeeld. Mooi duel en moeilijk voorspelbaar.

SC Elshout – Boskant 
Boskant leed voor de algehele afgelasting van afgelopen zondag een zuur verlies thuis tegen Wilhelmina. Waar de 2-0 tien minuten voor tijd had moeten vallen, gebeurde dat niet en werd het gelijk. In de 'dying seconds' werd het ook nog 1-2 en dat was vooral in Boskantse ogen bijzonder zuur. Komende week gaat de reis naar Elshout dat een plekje boven het team van Sander Janssen staat. In dit geval is alles nog volledig open.

Avesteyn – WEC 
Een heerlijke derby komend weekend. De Dinternaren hijgen koploper Nulandia op één puntje afstand al weken in de nek. Winst is belangrijk zondag voor Avesteyn om Nulandia niet uit het oog te verliezen. WEC overigens kan soms een 'vervelende' spelbreker zijn. Zondag weten we meer.

Nulandia - OSC'45
Je zou zeggen dat het zondag niet fout mag gaan voor Nulandia. De sterke Nulanders treffen OSC'45 en de Bosschenaren zijn niet bepaald een hoogvlieger. In het voetbal is echter alles mogelijk.

VCB – VOW
Ooit heb je mazzel. Dat geldt zeker voor VOW nummer tien Bart van den Oever. Hij zou er afgelopen zondag niet bij geweest zijn wegens een korte skivakantie in Oostenrijk. Hij moet ongetwijfeld op de flanken van de Wilder Kaiser zaterdag zijn vuisten gebald hebben bij het horen van de afgelasting. Zondag kan de aanvaller mee naar Biezenmortel waar VCB de tegenstander is. Adel verplicht, tegen deze (bijna) rode lantaarndrager lonken er drie punten.

Vierde klasse F:
1. Nulandia 14-38
2. Avesteyn 14-37
3. Boxtel 14-26
4. VOW 13-25
5. Wilhelmina 14-24
6. SC Elshout 13-21
7. Boskant 14-20
8. WEC 13-19
9. Essche Boys 13-14
10. RKKSV 14-13
11. Vorstenbossche Boys 13-10
12. OSC'45 13-10
13. VCB 13-5
14. HHC'09 13-4

SC Elshout - Boskant
Essche Boys - Boxtel
Nulandia - OSC'45
HHC'09 - Wilhelmina
RKKSV - Vorstenbossche Boys
Avesteyn - WEC
VCB - VOW

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant