Bart Langenhuijzen (midden), routinier van FC De Rakt.
Bart Langenhuijzen (midden), routinier van FC De Rakt.

Kennismaken met... Bart Langenhuijzen (FC De Rakt)

  •   keer gelezen   Voetbal

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag met Bart Langenhuijzen van FC De Rakt.

Naam: Bart Langenhuijzen
Leeftijd: 30
Woonplaats: Uden
Beroep/school: Meester van de leukste en gezelligste groep 8.
Club: FC De Rakt
Positie: Centrale verdediger
Sterke punten: Koppen
Mindere punten: Techniek
Favoriete club: PEC Zwolle
Beste speler op de regionale velden: In onze klasse vind ik Thijs Lunenburg (WHV) altijd een leuke en goede tegenstander om tegen te spelen. We maken het elkaar altijd moeilijk met goede duels.
Beste speler van de wereld: Bram van Polen, al schijnt ene Virgil van Dijk ook aardig te kunnen verdedigen.
Slechtste verliezer die je kent: Mijn collega-verdediger Rik van den Boom is een echte winnaar, die houdt echt niet van verliezen.
Beste trainer van de regio: Naast onze eigen trainer Eus Marijnissen ben ik zeer gecharmeerd van Jordy van Boxtel (VOW).
Mooiste sportpark van de regio: WHV heeft een schitterend sportcomplex, mijn complimenten.
Gezelligste kantine: Vorstenbossche Boys, daar is menig derde helft aardig uit de hand gelopen!
Welke muziek in de kleedkamer: Doordeweeks na trainingen vooral guilty pleasures, zoals 'My Heart Will Go On' van Celine Dion of 'Can You Feel The Love Tonight' van Elton John. Op zondag draait onze vaste kleedkamer-deejay Niall McColm altijd een lekkere mix van opzwepende muziek.
Mooiste shirt regionaal: Ons eigen 'retro' FC De Rakt-shirt, ter ere van ons 50-jarig jubileum.
Voorbeeld in de voetballerij: Wederom Bram van Polen. Werkt hard, geeft nooit op en speelt perfect naar zijn eigen mogelijkheden. Ook een heel aardige kerel, trouwens.
Hoogtepunt als voetballer: Een hattrick scoren als centrale verdediger was een echt hoogtepunt.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Twee eigen goals in één wedstrijd, uitgerekend in de derby tegen FC Uden. Destijds kon ik er niet om lachen, inmiddels zie ik er de humor ook wel van in.
Dromen in het voetbal: Het eerste kampioenschap ooit behalen met FC De Rakt. We stonden er dit jaar fantastisch voor, maar we zullen nog wat langer moeten blijven dromen over een kampioenschap.

Meer berichten