(Foto: Peter Kuijpers)
(Foto: Peter Kuijpers)

Kennismaken met... Rob Manders (Handel)

Voetbal 1.686 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Rob Manders, spits van Handel.

Naam: Rob Manders
Leeftijd: 31
Woonplaats: Handel
Beroep/school: Militair sportinstructeur bij de landmacht.
Club: VV Handel
Positie: Spits
Sterke punten: Fysiek en de wil en bereidheid en er zoveel mogelijk aan doen om te winnen.
Mindere punten: Technisch Voetbal ;)
Favoriete club: Ajax
Beste speler op de regionale velden: Lastig kiezen! Jan Roosjen is toch wel de beste voetballer waar ik mee heb samen gespeeld. Ik durf eigenlijk niet te zeggen of hij nog actief is regionaal. Peter van de Bosch is wel nog actief en gelukkig speelt hij bij ons!
Beste speler van de wereld: Cristiano Ronaldo, voornamelijk om zijn trainingsarbeid!
Slechtste verliezer die je kent: Jan van Grinsven haha!! Maar ik doe zelf ook aardig mee!
Beste trainer van de regio: Het lijkt natuurlijk op afgesproken werk dat is het niet. Maar dan ga ik toch voor onze eigen trainer Tom Jacobs.
Mooiste sportpark van de regio: Het sportpark van SCG'18 vind ik wel een mooi sportpark!
Gezelligste kantine: Nou moet ik zeggen dat ik niet heel vaak in andere kantines blijf hangen dus kies ik voor onze kantine in Handel. Thijs Fonken vond het wel gezellig bij SCG'18 in ieder geval, misschien blijf ik daar ook een keer hangen. Daar gebeuren namelijk leuke dingen!
Welke muziek in de kleedkamer: Voor de wedstrijd wat actieve muziek. Na de wedstrijd (indien gewonnen) feestmuziek. De toreador doet het goed bij ons!
Mooiste shirt regionaal: Ons eigen witte uittenue vind ik wel mooi. Maar het zwart-rood van Helmondia heeft ook wel wat.
Voorbeeld in de voetballerij: Een echt voorbeeld heb ik niet maar ik vind het mooi om te zien als jonge Nederlandse jongens het goed doen bij grote clubs. De Ligt en De Jong bijvoorbeeld.
Hoogtepunt als voetballer: Promotie naar de vierde klasse, toen nog wel als keeper met al het publiek in Lierop. Met de partybus naar huis, prachtig!
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Een fantastische goal vanuit een ingooi van Jan van Grinsven tegen Excellent die direct erin viel. Maar ook zeker de ‘Sparta kampioen’ shirts die de supporters lang de lijn al droegen in de wedstrijd tegen ons waarin ze het kampioenschap verspeelden. Heerlijk leedvermaak. Jammer voor hen natuurlijk.
Dromen in het voetbal: Echte dromen heb ik niet meer. Ik ben toch wel richting het eind van mijn voetbalcarrière aan het gaan. Laten we er een goed en gezellig aankomend seizoen van maken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant