VOW loopt na rust weg van Ollandia [+video] | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
Stef van Berlo op weg naar de 0-1
Stef van Berlo op weg naar de 0-1 (Foto: Peter Kuijpers)
+video

VOW loopt na rust weg van Ollandia

  •   keer gelezen   Voetbal

OLLAND – Het was een duel die de kwalificatie Meierijstad derby mocht dragen, maar of daar iemand van de toeschouwers aan gedacht zal hebben is ten hoogste twijfelachtig. De twee van de dertien kernen troffen elkaar donderdagavond op Sportpark Ekkerzicht in Olland. De ruststand was nog 0-1 in het voordeel van de bezoekers, na rust liep VOW weg waarbij het laatste fluitsignaal de eindstand van 0-6 werd gerealiseerd.  

Door: Peter Kuijpers

Ollandia waar heel veel trieste zaken in de privésfeer de revue passeerde afgelopen seizoen. Nieuwe trainer Mayk van Driel komt daar op terug in het video interview. De Heeswijker start met zijn eerste seizoen bij de ploeg uit Olland. Afgelopen jaar had hij de reserves van Heeswijk onder zijn hoede. Jordy van Boxtel, trainer van VOW, verkeert in een weelde situatie. De ploeg kreeg vanuit Blauw Geel’38 een paar leuke versterkingen. Stef van Berlo onder anderen waar ook de familie Klein Breteler een steeds grotere aandeel krijgt op De Vonders. Ollandia kon aanvankelijk lekker mee komen met de vaak veel te gehaaste en onnauwkeurige speelwijze van de ploeg uit Zijtaart. Bovendien is Rob van der Heijden, achterin bij Ollandia, een stevige en kundige ausputzer. De enige goal voor rust kwam na goed doorzetten van de voet van Stef van Berlo.


Fraaie kopstoot van Stan van der Heijden, helaas werd de treffer geannuleerd wegens buitenspel

Snelheid
Na rust ging het wisselblik bij Van Boxtel volledig open wat de ploeg zeker sterker maakte. Vooral voorin bleek er behoorlijk wat snelheid aanwezig te zijn bij VOW. Nadat Stef van Stiphout verhoogde naar 0-2 liep de score allengs op. Van Berlo met zijn tweede en de goal op snelheid van Pim van Riel waren om te strelen. De 0-5 kwam via een gemillimeterde vrije trap van Sander Vos. Het slotakkoord was voor aanvoerder Bart van den Oever die de 0-6 eindstand mocht bepalen.


Meer berichten