Logo kliknieuws.nl/uden
Koen van der Zanden zondagje rust
Koen van der Zanden zondagje rust (Foto: Peter Kuijpers)
+audio

ADO’20 eerste competitie opponent voor Blauw Geel’38/Jumbo, Koen van der Zanden haakt af

  •   keer gelezen   Voetbal

VEGHEL – Geen onbekende tegenstander treft Blauw Geel’38 met ADO’20. Om precies te zijn zien de teams elkaar alweer voor de zesde keer in de nog korte historie. De Heemskerkers kijken niet terug op een spetterende voorbereiding en werden zaterdag uitgeschakeld (via strafschoppen was 1-1) door notabene eersteklasser Roda’46. Blauw Geel’38 deed het al niet veel beter en ging met 3-0 onderuit bij Zaterdag derde klasse FC Lisse. Een wedstrijd met een verhaal, maar uiteindelijk wordt je toch uit de KNVB beker gekinkeld. ADO’20 overigens speelde in de voorbereiding 3-3 tegen FC Lisse. Cijfers wat zegt het.

Door: Peter Kuijpers

Alweer een half jaar geleden dat er voor de competitie tegen een bal aan werd getrapt. Voor de Veghelaren een zoete herinnering aan de 8-1 zege bij Hoogland. Tom Dekkers was het die voor het laatst scoorde nadat het corona monster het voetbal voor lange tijd parkeerde. In de Derde Divisie zijn weinig veranderingen doordat de competitie werd afgebroken. De bijna kampioenen bleven (O.S.S.20) en degradatie bleef uit. Alleen Lienden trok zich na jaren van roem vrijwillig terug naar de vierde klasse ergens in de krochten van het zaterdagvoetbal. Het lotje voor de wedstrijdbal en balpennen actie zijn de herintreders op de Abdijhof in Lienden. Unitas, Jos Watergraafsmeer en Hollandia zijn de onbekende nieuwkomers. Zondag gaat het beginnen, mits het corona  of weer niet voor gekke dingen gaat zorgen.


Tim Rerimassie wil zondag op de bank  

Centrumspits
Blauw Geel’38 trainde donderdagavond alweer een stuk completer. Max Verkuil en Tim Rerimassie sloten aan waar Koen van der Zanden niet mee trainde en zoals hij zelf zegt het weekend aan hem voorbij moet laten gaan. “In de Divisies moet je topfit zijn. Ben je maar 80 procent moet je dat niet willen. Dat is helaas bij mij het geval” ,aldus de centrumspits van Blauw Geel’38. De opstelling van zondag zal met uitzondering van Van der Zanden niet veel afwijken van die van FC Lisse afgelopen zaterdag. In ieder geval reist wel de dezelfde groep af naar Heemskerk. Om 14.00 uur fluit scheidsrechter Wiersma op de kalende kunstgrasmat van Sportpark De Vlotter voor aanvang.

Gesprek met trainer Niels van Casteren:

https://soundcloud.com/peter-kuijpers-981021012/niels_van-casterenmp3

Quick-DEM
OFC-Westlandia
UNA-Hollandia
Unitas-EVV Echt
Groene Ster-JOS/Watergraafsmeer
Hoogland-O.S.S.'20
AD0'20-Blauw Geel'38/Jumbo
HSC'21-Dongen
Hercules-Gemert
Meer berichten