Derby Olympia'18-Volharding live uitgezonden op YouTube | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
De derby tussen Volharding en Olympia'18 wordt live uitgezonden.
De derby tussen Volharding en Olympia'18 wordt live uitgezonden. (Foto: Bas Delhij)

Derby Olympia'18-Volharding live uitgezonden op YouTube

  •   keer gelezen   Voetbal

BOXMEER | De wedstrijd tussen Olympia’18 en Volharding zal zondag live worden uitgezonden via YouTube. Olympia wil met de livestream iedere voetballiefhebber, en zeker die uit Boxmeer en Vierlingsbeek, in staat stellen de derby te bekijken.

Vanwege de coronamaatregelen kan de populaire derby door slechts 250 toeschouwers worden bezocht. “We hebben voor NEC in de voorbereiding alle oefenwedstrijden live uitgezonden via YouTube. Dat concept gebruiken we ook voor deze wedstrijd”, vertelt Peter Schaap van Schaap Events, tevens lid van de Vrienden van Olympia’18 (VvO). “Olympia maakt een eigen TV-kanaal aan, waarop iedereen die dat wil de wedstrijd live kan bekijken.” Het treffen kan op elk mobiel apparaat via YouTube worden bekeken, maar het is ook mogelijk om YouTube via de televisie te streamen.

Toekomst
Afhankelijk van hoe de coronacrisis zich ontwikkelt, gaan VvO en Schaap Events bekijken of vaker wedstrijden live uitgezonden kunnen worden. Olympia’18 onderzoekt of de wedstrijd tegen Volharding ook van live commentaar kan worden voorzien.

Op Kliknieuws vindt u deze week een uitgebreid interview met hoofdtrainer Johan Vullings van Volharding en een vooruitblik op het treffen op sportpark Pelzer van komende zondag.

Meer berichten