JVC Cuijk kende geen moeite met Eerbeekse Boys. (archieffoto: Gerno de Haas)

JVC Cuijk heeft aan één helft genoeg in Eerbeek

Voetbal 494 keer gelezen

EERBEEK | JVC Cuijk heeft de goede start aan het seizoen zaterdag een passend vervolg gegeven op bezoek bij Eerbeekse Boys. In het Gelderse dorp hadden de Cuijkenaren genoeg aan één helft om het verschil te maken. Uiteindelijk won JVC met 6-1.

Al in de eerste minuut kwam JVC op voorsprong via Ali Ozdemir, maar de thuisploeg maakte al binnen een minuut weer gelijk. Nadat Kevin Brands na een kwartiertje voor 1-2 had gezorgd, liep JVC over de thuisploeg heen. Jasper Vink (tweemaal) en Stan Broenland gaven de gasten een 1-5 voorsprong. Ondanks een flink overwicht en een reeks kansen, kwam JVC in de tweede helft nog maar een keer tot scoren: Ali Ozdemir bepaalde de eindestand op 1-6. “We hebben vandaag goed gespeeld. Met name eerste helft was erg goed”, keek trainer Dennis Straatman tevreden terug. “De tweede helft hebben we nog veel gecreëerd, maar de kansen niet afgemaakt. Desalniettemin de complimenten voor de ploeg.”
Met zes punten uit twee wedstrijden staat JVC Cuijk op een derde plaats in de derde klasse A. Vier ploegen hebben nog de maximale score. Komende zaterdag speelt de Cuijkse formatie tegen nummer tien Redichem, dat nog zonder overwinning is.