VOW - Woenselse Boys. (Foto: Arno Korsten)

4F: VOW en Avesteyn maken geen fout en winnen

Voetbal 1.601 keer gelezen

VOW en Avesteyn blijven uitstekend bovenin meedraaien in de vierde klasse F. VOW won de topper tegen Woenselse Boys met 5-2, Avesteyn maakte geen fout tegen RKGSV: 2-0.

Foto’s: Arno Korsten

VOW - Woenselse Boys was -ondanks dat er pas drie wedstrijden waren gevoetbald- een topper in 4F. Na een kwartier stonden de Eindhovenaren al met 0-2 voor. Twee keer werd balverlies op het middenvelder keihard afgestraft. VOW-trainer Jordy van Boxtel paste de organisatie aan en zijn ploeg nam vervolgens de controle over. Nog voor rust stond het 2-2 dankzij Siep Verweij en Bart van den Oever. In de tweede helft trok VOW het duel naar zich toe. Woenselse Boys kwam er niet meer aan te pas en via Pim van Riel stond het na een uur spelen 3-2. De beslissing kwam na een actie van Bart van de Laar, die uiteindelijk werd binnengewerkt door een speler van de gasten. Man of the match Guus van de Crommert tekende vlak voor tijd voor de 5-2 eindstand.

Avesteyn - RKGSV 2-0
Avesteyn bezet door de 2-0 winst op RKGSV de derde plek in 4F. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong door Stan de Laat. Avesteyn ging op jacht naar de 2-0, maar de kansen gingen er niet in. Trainer Hugo van de Sande: “We controleerden, maar we wilden meer afstand nemen. Dit duurde tot de 40ste minuut via Rens van Vugt. De tweede helft moesten en konden we via een paar mooie aanvallen de score verder uitbreiden, maar dat deden we niet. Maar met drie punten en de nul tegen ben ik tevreden.”