3C: Schijndel pakt zes punten in drie dagen, alle Meierijstadploegen winnen in 3C

Voetbal 841 keer gelezen

De drie teams in de Meierijstad regio pakten allen de volle winst. Nijnsel ging met de hakken over de sloot op de Roode Bleek bij DVG en Schijndel won ook met geknepen billen van het bezoekende ODC uit Boxtel. Avanti’31 rekende eenvoudig af bij rode lantaarndrager BMC dat nu nog zonder punten is.

Avanti’31 boekte vanmiddag in Berlicum een simpele overwinning. Het overwicht werd pas in de 25e minuut beloond door een treffer van Berend Arts: 0-1. De mooiste goal van de wedstrijd kwam via de voet van Said die er na een half uur spelen 0-2 van maakte. Avanti’31 verzuimde verder uit te lopen en moest wachten tot de 87e minuut toen Geert van Heeswijk de 0-3 eindscore voor zijn rekening nam.

Said maakte een heerlijk doelpunt voor Avanti’31  (foto Piet van Vorstenbosch)

Schijndel – ODC 2-0
Dat ODC geen verkeerde tegenstander is wist trainer Henry van Alebeek afgelopen donderdag al te melden voor de Kliksport-camera. Deze uitspraak werd vanmiddag in een rechtstreekse confrontatie bewaarheid. In de eerste helft werd er niet gescoord op het Zuideinderpark in Schijndel. De doelpunten viel na rust. Na een kwartier in de tweede helft was het Bjorn Blummel (scoorde donderdag tegen Nijnsel ook al) die op aangeven van Tjeerd Pijnenburg de score kon open. De stand bleef lang twijfelachtig, maar toen Pijnenburg werd gevoerd een minuut voor tijd besliste Stan Guns van elf meter de wedstrijd.