Peter van den Heuvel (links) heeft zijn contract bij FC Uden verlengd.
Peter van den Heuvel (links) heeft zijn contract bij FC Uden verlengd. (Foto: FC Uden)

Peter van den Heuvel gaat door bij FC Uden

  •   keer gelezen   Voetbal

UDEN | Peter van den Heuvel heeft zijn contract bij FC Uden verlengd. De oefenmeester uit Mariahout gaat na de zomer aan zijn tweede seizoen op sportpark De Vlasakker beginnen.

Van den Heuvel begon afgelopen zomer bij FC Uden, maar het seizoen werd vanwege corona al vroeg stopgezet. Op dat moment stonden de Udenaren op een plek in de middenmoot van de vijfde klasse E. “Dit seizoen is door de omstandigheden natuurlijk geen volledig seizoen geweest, waarin we goed en wel iets konden opbouwen. Ik wil met de jongens komend jaar graag écht iets opbouwen. Met zijn allen een doel hebben waar we naartoe kunnen werken en wat we kunnen afmaken.”

Versoepelingen
Het nieuws over de versoepelingen voor wat betreft het trainen vallen bij Van den Heuvel goed, al moet hij zeggen dat hij het vooral ook voor de jongens mooi vindt dat ze weer het veld op mogen: “Voor die jongens is het vooral fijn dat ze weer het veld op mogen. Al moet ik zeggen dat het er niet heel veel zijn, vanwege de geldende leeftijdsrestricties. We gaan ons ook nog niet voorbereiden op het nieuwe seizoen. Eerst maar weer lekker trainen, partijspelletjes doen en tegen een balletje trappen, want dat is voor de jongens veel te lang geleden”, aldus Van den Heuvel, die eerder drie seizoenen werkzaam was bij RKVV Keldonk.

Meer berichten