Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Volharding heeft afgelopen week drie versterkingen gehaald.</p>

Volharding heeft afgelopen week drie versterkingen gehaald.

(Foto: Eric Elbers)

Ambitieus Volharding haalt ook ‘goaltjesdief’ Stijn van den Broek

  •   keer gelezen   Voetbal

VIERLINGSBEEK | Volharding heeft zich opnieuw versterkt voor het nieuwe seizoen. De ambitieuze tweedeklasser heeft Stijn van den Broek overgenomen van VV Gemert. De 21-jarige spits kon ook naar Olympia’18 en SSS’18, maar koos ervoor het voorbeeld te volgen van doelman Bono Barten.

De goalie maakte eerder deze week bekend ook de overstap te maken van VV Gemert naar Volharding. Barten en Van den Broek hebben allebei een verleden bij DSV. Daarmee staat het aantal versterkingen van Volharding voor het volgend seizoen op drie, want ook Teun Jakobs (Meterik) komt deze zomer naar Vierlingsbeek. “Natuurlijk hebben Bono en ik contact met elkaar gehad over de interesse van verschillende clubs. Maar we hebben beiden in onze keuze onze eigen overwegingen gemaakt. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik aan het voetballen kom”, zegt Van den Broek op de clubsite van Volharding. “Bij Gemert vonden ze dat ik gewoon minuten moest maken. Daar heb ik me nooit zo fit gevoeld als in mijn toptijd bij DSV. Door onder meer enkelblessures heb ik me nooit echt kunnen laten zien bij die superleuke club. Ik hoop bij Volharding het goede gevoel weer terug te krijgen.”

Goaltjesdief
Ook trainer Johan Vullings is erg blij met de nieuwste aanwinst. “Stijn is een echte goaltjesdief. Dat heeft hij zeker bij DSV bewezen. In zijn voorlaatste seizoen bij DSV scoorde hij 26 goals. Hij stond met stip bovenaan op ons lijstje met kandidaten voor die centrale positie voorin. Ik kan niet wachten om aan de nieuwe competitie te beginnen.”

Meer berichten