<p>UDI&#39;19/CSU en Gemert hielden elkaar in de editie van 2020 in evenwicht.</p>

UDI'19/CSU en Gemert hielden elkaar in de editie van 2020 in evenwicht.

(Foto: Bas Delhij)

UDI’19 en Gemert gaan weer de strijd aan om Peka Kroef Trofee

  •   keer gelezen   Voetbal

ODILIAPEEL | Op sportpark de Smelen in Odiliapeel begint zaterdag 7 augustus op traditionele wijze het nieuwe voetbalseizoen met de wedstrijd om de Peka Kroef Trofee. Opnieuw zullen UDI’19/CSU en VV Gemert de strijd aangaan.

Na nagenoeg een geheel verloren seizoen vanwege COVID-19 zijn bij R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang. Volgens traditie wordt het seizoen geopend met de wedstrijd om de Peka Kroef Trofee. Al ruim 45 jaar is de wedstrijd, waarin UDI’19/CSU steeds aanwezig was, een begrip in de regio. Na de naamswijziging in 2018 zullen opnieuw UDI’19/CSU en VV Gemert strijden om de felbegeerde bokaal. De wedstrijd trekt jaarlijks zo’n 500 bezoekers en meestal worden deze getrakteerd op een vermakelijke wedstrijd met meerdere doelpunten. Voor beide teams is de wedstrijd een graadmeter voor het nieuwe seizoen. UDI’19/CSU komt uit in de Hoofdklasse B, VV Gemert speelt ook komend seizoen weer in de Derde Divisie.
De wedstrijd is zaterdag 7 augustus om 17.00 uur en toegankelijk voor publiek, wel alles volgens de dan geldende coronamaatregelen. Entree is 4 euro en 2 euro voor 65+. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Meer berichten