<p>UDI&#39;19 lijkt klaar voor het nieuwe seizoen.</p>

UDI'19 lijkt klaar voor het nieuwe seizoen.

(Foto: Bas Delhij)

UDI’19/CSU opent zondag voor eigen publiek tegen Nuenen

  •   keer gelezen   Voetbal

UDEN | UDI’19/CSU begint komende zondag het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse B. De formatie van trainer Lodewijk de Kruif is gastheer van RKSV Nuenen. De Udenaren moesten de afgelopen jaren genoegen nemen met een bijrol. De ambities voor de aanstaande jaargang liggen hoger.

UDI’19 heeft een uitstekende voorbereiding achter de rug. Niet alleen werden er prima resultaten neergezet, ook het spel zal vertrouwen geven voor de seizoensouverture tegen Nuenen, een ploeg die de voorbije jaren onderin te vinden was. “Wij moeten ons kunnen mengen in de strijd om plek vijf en dus dichter bij de top-4 in de buurt komen”, zei De Kruif onlangs tegenover de redactie van Kliksport

Scorend vermogen
Na het wegvallen van clubicoon Sam Wassenberg moest UDI vorig jaar op zoek naar nieuw scorend vermogen. Met Jeroen van Schoonhoven en Jaouad Chraou lijkt de Udense equipe dat eindelijk (voldoende) in huis te hebben. Met Dennis Janssen beschikt UDI bovendien over een leider die zijn ploeggenoten bij de hand kan nemen als het even niet loopt. De laatste onderlinge ontmoeting met Nuenen, in het seizoen 2019-2020, leverde UDI drie punten op (2-0).
Het treffen met Nuenen is zondag 29 augustus om 14.00 uur op sportpark Parkzicht in Uden.

Programma Hoofdklasse B:
Baronie        -         LONGA ‘30
EHC        -         Juliana ‘31
Halsteren        -         AWC
RKSV Minor        -         SV Meerssen
RKZVC        -         Orion
Silvolde        -         Moerse Boys
UDI ‘19        -         Nuenen

Meer berichten