Bob Peeters, trainer van TOP Oss.

TOP Oss verliest terecht van Almere City FC

Voetbal 581 keer gelezen

OSS | De koppositie in de Keuken Kampioen Divisie was een feit bij winst, maar TOP Oss had zaterdagavond niets te zeggen tegen Almere City FC. De thuisploeg won vrij moeiteloos met 3-0.

Het was de thuisploeg dat voor rust de grootste kansen kreeg, maar doelman Norbert Alblas hield zijn doel schoon. Aan de andere kant stichtten de Ossenaren ook een aantal keer gevaar, zonder resultaat. In de tweede helft maakte Ilias Alhaft het verschil. Na een prachtige solo en prima knal zette hij zijn ploeg na een klein uur op 1-0. Diezelfde Alhaft verdubbelde 7 minuten later de stand. Hij dolde Nicolas Abdat op de rechterflank, kapte naar binnen en schoot de bal in de bovenhoek: 2-0. In de extra tijd volgde ook nog de derde Almeerse goal. Opnieuw een fraaie, dit keer van Anass Ahannach die de bal richting kruising schoot.