O.S.S.'20 won van Quick. (Foto: Jeroen Engelen)
O.S.S.'20 won van Quick. (Foto: Jeroen Engelen)

O.S.S.’20 heeft bijna geen elf fitte spelers meer, maar wint wel van Quick

  •   keer gelezen   Voetbal

OSS | De ziekenboeg van O.S.S.’20 stroomt voller en voller. Trainer Bertran Kreekels zag afgelopen donderdag spits Rob van Sonsbeek uitvallen met een liesblessure en vandaag raakte Daan de Bruijn geblesseerd. Ondanks alle tegenslagen wonnen de Ossenaren wel van Quick: 1-0.


Tim Waterink. (Foto: Jeroen Engelen)

Quick is een angstgegner voor O.S.S.’20. Ook vandaag op De Rusheuvel was de Haagse formatie een plaag voor de Osse ploeg. Kreekels: “We hadden het heel moeilijk met Quick. Aan de bal hadden we niets te vertellen, al deed Quick weinig met het vele balbezit. Ze spelen een bepaald systeem waar wij het lastig tegen hebben. We werden vaak onder druk gezet.”
Net als vorig jaar stapte O.S.S.’20 over op een ‘lange ballen tactiek’. Een succesvolle keuze, want na zo’n 70 minuten viel de enige treffer van de wedstrijd. Een aanval die via Jos Peltzer en Tim Waterink bij Joep van der Velden terechtkwam: 1-0. Met Van der Velden is een speler genoemd die zich spectaculair heeft ontwikkeld in de voorhoede. Tegen Quick moest hij echter noodgedwongen rechtsback spelen vanwege de blessure van Daan de Bruijn. Omdat eerste keus Bart Spierings ook geblesseerd is en verdediger Joep van de Rande uit de roulatie is, moet Kreekels gaan puzzelen voor de volgende wedstrijden. Ferdy van den Berg is een optie, maar hij is niet fit genoeg om in de basis te starten. Andere blessuregevallen zijn Jarno Abbel (die waarschijnlijk over twee weken zijn rentree maakt) en Kay van de Vorst.
Op de bank zaten onder andere Rick van de Waardt van het zaterdagteam en jeugdspeler Reno Tijssen.

Basisopstelling O.S.S.’20: Joep Hoefnagels, Daan de Bruijn, Jari van Ginkel, Joep Engelen, Bram Eltink, Bob Adriaans, Bob Zonnenberg, Tom Pijnenburg, Tony de Groot, Tim Waterink en Joep van der Velden.

Derde divisie zondag:
O.S.S.’20 - Quick 1-0
EVV Echt - DEM 1-1
OFC - Dongen 2-1
Gemert - Hollandia 3-0
JOS Watergraafsmeer - Hercules 1-4
Westlandia - Blauw Geel’38 3-0
ADO’20 - Groene Ster 2-3
UNA - HSC’21 3-1

Meer berichten