<p>Henry van der Linden, trainer van Nooit Gedacht.</p>

Henry van der Linden, trainer van Nooit Gedacht.

‘We willen met Nooit Gedacht bovenin mee gaan draaien’

  •   keer gelezen   Voetbal

GEFFEN | Na een oefenperiode en wedstrijden in de districtsbeker start komende zondag de competitie voor alle ploegen in het amateurvoetbal. Nooit Gedacht begint de derde klasse C met een uitwedstrijd bij Alem. “Het is voor ons van belang om goed te starten”, aldus Nooit Gedacht-trainer Henry van der Linden.

Van der Linden gaat uit van een ‘heel zwaar seizoen’. “Een competitie met een hoop sterke ploegen. Elke week moet je goed zijn. Ons voordeel is dat het over het algemeen voetballende ploegen zijn en dat ligt ons wel. Van Alem weet ik nog niet veel, maar we gaan ons de komende dagen voorbereiden. Weinig ploegen zullen ons kennen. Als ik naar onze selectie kijken, dan is die qua breedte gegroeid. Wij gaan in ieder geval voor het hoogst haalbare en willen bovenin meedraaien.” 

Vertrouwen
Tegen Alem gaan de Geffenaren alleen voor drie punten. “Het is erg belangrijk om te starten met overwinningen. Dan neemt het vertrouwen toe. Ik eis dan ook van de jongens dat ze voor de winst gaan. Qua motivatie zit het goed, want we hebben twintig man op de training. Aan ons de taak om iedereen tevreden te houden.”

Derde klasse C:
Alem - Nooit Gedacht
Zwaluw VFC - FC Schadewijk
Margriet - DSC
Avanti’31 - Den Dungen
SCG’18 - RKTVC
ODC - Schijndel
BMC - DVG

Meer berichten