EGS'20 gaat op bezoek bij Melderslo.
EGS'20 gaat op bezoek bij Melderslo. Foto: Peter Kuijpers

3D: Vitesse’08 wil eerherstel, onbekende tegenstand voor Boekel en Excellent

Voetbal 951 keer gelezen

De derde klasse D gaat komende zondag verder met een aantal nieuwe affiches. Zo speelt Boekel Sport tegen Groesbeekse Boys en treft Excellent op eigen veld SV United. Hoewel beide tegenstanders ook vorig seizoen waren ingedeeld in klasse 3D, vormen ze onbekende oppositie, omdat door de corona de onderlinge ontmoetingen niet plaatsvonden.

Boekel Sport geldt na de perfecte start bij De Braak (4-0), en met topschutter Tim Schuijers in bloedvorm, als favoriet voor het treffen met Groesbeekse Boys. Hetzelfde geldt voor Excellent, al zijn de oranjehemden gewaarschuwd na de verrassende overwinning van SV United op Vitesse’08. De Gennepenaren zullen thuis tegen SV De Braak dan ook gaan voor eerherstel. Hapse Boys treft voor de tweede maal in de clubhistorie Germania. In het seizoen 2019-2020 eindigde de eerste ontmoeting ooit in een 2-1 overwinning voor de Groesbeekse club.
Trainer Remco ten Hoopen zal op niets minder dan drie punten rekenen voor zijn EGS’20 op bezoek bij Melderslo, dat de afgelopen jaren actief was in de Limburgse derde klasse C en daarin hoge ogen gooide. De Noord-Limburgers begonnen afgelopen zondag het nieuwe seizoen met een gelijkspel tegen Germania.

Programma derde klasse D:
Boekel Sport-Groesbeekse Boys
Excellent-SV United
Hapse Boys-Germania
Melderslo-EGS’20
Vitesse’08-SV De Braak
SV Ysselsteyn-Rood Wit

Stand:
1. Boekel Sport        1-3
2. Excellent        1-3        
3. EGS’20        1-3
4. Handel        1-3
5. SV United        1-3
6. Germania        1-1
7. Melderslo        1-1
8. Groesbeekse Boys        0-0
9. Vitesse ‘08        1-0
10. Hapse Boys        1-0
11. Rood Wit        1-0
12. SV Ysselsteyn        1-0
13. SV De Braak        1-0

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant