<p>Jaouad Chraou was tweemaal trefzeker in Rosmalen.</p>

Jaouad Chraou was tweemaal trefzeker in Rosmalen.

(Foto: Peter Kuijpers)

UDI’19-spits Jaouad Chraou doet OJC pijn

  •   keer gelezen   Voetbal

ROSMALEN | UDI’19/CSU heeft zaterdagavond voor een kleine stunt gezorgd door de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen met 2-1 te winnen. Jaouad Chraou deed zijn oude club de das om met twee doelpunten. 

Het treffen op De Grote Wieken bevestigde andermaal de nodige clichés. UDI was al weken in matige doen, terwijl OJC behalve de punten ook de doelpunten aaneen wist te rijgen. Van enig krachtsverschil was echter weinig sprake in Rosmalen. Trainer Lodewijk de Kruif, die niet kon beschikken over Raoul van Hout, bedacht een tactisch plan en zag zijn ploeg dit uitstekend uitvoeren. Al hadden de Udenaren het aan doelman Ralph Vos te danken dat Dennis Knuiman niet vroeg de 1-0 op het bord zette.

Doortastend UDI
UDI’19 hield vervolgens OJC niet alleen ver van het doel, het slaagde er ook in om zelf een aantal gevaarlijk op te stomen. Het was uiteindelijk Dick Smits die Chraou vond en oud-JVC-doelman Joris van Gerwen kansloos liet. Invaller Kevin Brandts maakte al snel na rust de gelijkmaker, maar het was UDI dat doortastender was en toesloeg via Chraou. De aanvaller kreeg de bal bij toeval voor de voeten en tikte binnen: 1-2. Veelzeggend over de speelwijze van UDI was echter dat in het laatste half uur de gasten nauwelijks in de problemen kwamen.
Door de overwinning handhaven de Tricolores zich in de subtop van de Hoofdklasse B. Op zondag 10 oktober is middenmoter RKZVC de tegenstander op sportpark Parkzicht.

Meer berichten