VOW - WEC. (Foto: Arno Korsten)
VOW - WEC. (Foto: Arno Korsten) (Foto: )

4F: Avesteyn en Boskant winnen ook tweede duel, VOW - WEC eindigt gelijk

  •   keer gelezen   Voetbal

Boskant en en Avesteyn zijn sterk begonnen aan het nieuw seizoen. Beide ploegen staan met zes punten uit twee duels gedeeld aan kop in de vierde klasse F. VOW en WEC eindigden hun derby in een 1-1 gelijkspel.


VOW - WEC. (Foto: Arno Korsten) 

DVS - Avesteyn 1-2
Twee goals van Dries Heerkens leverde Avesteyn een 1-2 overwinning op bij DVS. Trainer Hugo van de Sande: “Aan de bal moet het beter. Dan maken we het onszelf ook veel makkelijker. Nu zijn we de bal te snel kwijt en ben je vaak aan het omschakelen. Kwalitatief waren we beter maar een verkeerde bal en het is gelijk.”

ELI - Boskant 1-2
Boskant won ook haar tweede wedstrijd. Op bezoek bij ELI leverden de doelpunten van Steff van de Laar en Rens van de Wijdeven drie punten op. Een uitstekende start van de competitie dus.

VOW – WEC 1-1
Vooraf aan het duel was er de aftrap van het feestjaar wat de Zijtaartse club te wachten staat. De onthulling van een logo en de naam van de mascotte waren de hoogtepunten. Het voetbal was op het natte veld van VOW voor de thuisclub waar Pim van Riel opende. Verder uitlopen lukte de thuisclub niet. In de tweede helft kwamen de bezoekers een kwartier voor tijd alsnog langszij. VOW kent een matige start met één puntje uit twee wedstrijden.

Vierde klasse F:
ELI - Boskant 1-2
VOW - WEC 1-1
DVS - Avesteyn 1-2
DOSL - Woenselse Boys 5-0
RKGSV - Mariahout 3-1
Acht - EMK 7-0
Pusphaira - Tivol 5-0

1. Acht 2-6
2. RKGSV 2-6
3. Boskant 2-6
4. Avesteyn 2-6
5. Pusphaira 2-4
6. DOSL 2-3
7. ELI 2-3
8. WEC 2-2
9. DVS 2-1
10. Mariahout 2-1
11. VOW 2-1
12. EMK 2-0
13. Tivoli 2-0
14. Woenselse Boys 2-0

WEC - DVS
Tivoli - Avesteyn
Boskant - Acht
RKGSV - ELI
Mariahout - DOSL
Pusphaira - VOW
EMK - Woenselse Boys

Meer berichten