<p>UDI&#39;19 speelt thuis tegen RKZVC.</p>

UDI'19 speelt thuis tegen RKZVC.

(Foto: Bas Delhij)

UDI’19 treft voor de tweede keer ooit RKZVC

  •   keer gelezen   Voetbal

UDEN | UDI’19/CSU is zondagmiddag gastheer van RKZVC. Het is de tweede ontmoeting ooit tussen beide ploegen. In het seizoen 2019-2020 kreeg het enige treffen geen winnaar: 0-0.

De Rooms Katholieke Zieuwentse Voetbalclub is een tegenstander om rekening mee te houden. De Achterhoekers komen voor het vierde jaar op rij uit in de Hoofdklasse en hebben gedurende die periode een aardige reputatie opgebouwd, met een vierde plaats in 2019 als voorlopig hoogtepunt. Juist op het moment dat corona in maart 2020 de competitie stillegde, hadden de Zieuwentenaren vijf keer op rij gewonnen. Een gedegen hoofdklasser dus is RKZVC, dat dit seizoen ook prima begon met één overwinning en drie gelijke spelen. De afgelopen twee weken werd echter (kansloos) verloren van Juliana’31 (4-1) en Halsteren (3-0). UDI’19 verraste afgelopen zaterdag met een overwinning bij OJC Rosmalen en werkt dus vol vertrouwen toe naar het treffen met RKZVC, dat in tegenstelling tot in andere jaren moeizaam tot scoren komt en eenvoudig tegen de tegendoelpunten aanloopt. Kansen dus voor UDI’19, dat na twee verliesbeurten op rij in Uden het eigen publiek ook weer eens wil verwennen.
UDI’19-RKZVC is zondag 10 oktober om 14.00 uur op sportpark Parkzicht. Arthur Midden is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter.

Meer berichten