<p>Martijn van Kessel wacht op nieuwe MRI scan&nbsp;</p>

Martijn van Kessel wacht op nieuwe MRI scan 

(Foto: Peter Kuijpers)

Kan Blauw Geel’38/Jumbo UNA vorm mee naar Dongen nemen?

  •   keer gelezen   Voetbal

VEGHEL | Dat de winst op UNA een fikse moraal injectie heeft gegeven aan Blauw Geel’38 is duidelijk. Wellicht ook voor de kritische supporter die de regen trotseerde. Hoe dan ook een van de mooiste wedstrijden van de laatste tijd, al was de wedstrijd bij EVV Echt er ook een om door het bekende ringetje te halen. Zondag wacht Dongen, waar de mannen van trainer Niels van Casteren het per definitie moeilijk hebben.

Door: Peter Kuijpers

Dongen presteert ook nog onder de norm wat we niet van de Midden-Brabanders gewend zijn. Dongen won alleen thuis van DEM met 3-0. Nog veel werk aan de winkel voor trainer Osman Erbas en zijn staf die begin seizoen toch zes nieuwe spelers binnen hengelde. Blauw Geel’38 kan zondag, behoudens de vaste langdurige blessures, met een huidige fitte groep naar Dongen afreizen. De schorsing van Migiel Zeller is voorbij, maar zag zich zaterdag prima vervangen door Tom Dekkers. We gaan het zien zondag. Trainer Niels van Casteren: “We hebben lekker getraind gisteren en lijken klaar voor Dongen. Een mooie tegenstander. Leuke ploeg en publiek daar. We kunnen in Dongen spelen met de groep van de laatste weken. Alleen de vaste blessures van Wouter Op Den Camp, Ymanuel Hurkmans, Hadi Barglan en Martijn van Kessel spelen ons nog parten. Wouter zie ik voor de winterstop nog niet beginnen. Martijn en Ymanuel wachten op een nieuwe MRI. Als deze spelers inzetbaar waren heb je voor je middenveld veel meer mogelijkheden. Dat is niet zo en doen we het met de mensen die we hebben en daar vertrouw ik op” ,aldus de Blauw Geel’38 trainer.

In Dongen fluit op Sportpark De Biezen scheidsrechter Jerome de Vries om 14.00 uur voor aanvang. De Vries floot vorig seizoen in september Blauw Geel’38 – EVV Echt 0-0.

Meer berichten