<p>Henri van Wanrooy bouwt met WEC&nbsp;</p>

Henri van Wanrooy bouwt met WEC 

(Foto: Peter Kuijpers)

4F: Avesteyn – Boskant knipperend affiche, Van Wanrooy: ‘WEC zit in een opbouwende fase’

  •   keer gelezen   Voetbal

Boskant zakte na het verlies tegen Acht wat weg uit de kopgroep. Komend weekend toch weer een leuke wedstrijd met Avesteyn – Boskant. Maar Acht dat Pusphaira ontvangt mag er ook zijn. VOW wacht nog steeds op de eerste zege en dat valt de getrouwen en club zelf begrijpelijk tegen. Op naar ronde vier komende zondag.

Door: Peter Kuijpers

Avesteyn behaalde net als Acht al negen punten door gewoon elke wedstrijd te winnen. Niet met dikke cijfers, maar telkens met één doelpunt verschil. Het doelsaldo 5-2 na drie wedstrijden is dan ook bescheiden. Toegeven dat je er net zoveel punten voor krijgt als een ruimere winstpartij. Zondag komt Boskant naar de Steen en Stokstraat. Een leuk team met veel lange mensen en gasten die in de handen spugen en de ruggen krommen als de wedstrijd daarom vraagt.

Veel strijd
Trainer Hugo van de Sande hoor je niet klagen: “Nee, qua punten staan we er goed voor. Voetballend aan de bal mag en moet het toch nog beter. En dat kan ook. We laten te vaak kansen liggen om de voorsprong te vergroten. Maak je ze wel zou dat veel rust geven aan het team. Zondag komt Boskant. Een heel sterk collectief met prima voetballers. Ze zijn goed begonnen aan de competitie dus ik verwacht zondag een moeilijke wedstrijd met heel veel strijd. Als we ons niveau halen dan moet het mogelijk zijn om de punten in Dinther te houden.” Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in dit aantrekkelijk affiche.

ELI – WEC
De ploeg uit Lieshout kreeg een paar aardige versterkingen dit seizoen of al eerder. Het rendement van deze kwaliteitsimpuls laat nog even op zich wachten. WEC zit, om de woorden van trainer Henry van Wanrooy maar te gebruiken, in een opbouwende fase. Er gaan nog wat dingen mis soms en daar mag de Schijndelaar nog aan schuren en slijpen op de Glorie en daarbuiten. Zondag naar Lieshout waar uiteraard met 0-0 wordt begonnen, wie weet wat daar nog mogelijk is. Er wordt op ’t Luytelaar om 14.30 uur begonnen met voetballen. 

Programma komend weekend:

Acht-Pusphaira
Avesteyn-Boskant
DOSL-EMK
DVS-Tivoli
Woenselse Boys-Mariahout
VOW-RKGSV
ELI-WEC

1. Acht 3-9
2.Avesteyn 3-9
3.RKGSV 3-7
4.DOSL 3-6
5.Boskant 3-6
6.Pusphaira 3-5
7.ELI 3-4
8.DVS 3-4
9-Woenselse Boys 3-3
10.WEC 3-2
11.VOW 3-2
12.Mariahout 3-1
13.EMK 3-0
14.Tivoli 3-0

Meer berichten