<p>Fragment uit een eerdere editie van UDI&#39;19-Halsteren.</p>

Fragment uit een eerdere editie van UDI'19-Halsteren.

(Foto: Ronny Raymakers)

Tweeluik met Silvolde en Halsteren bepalend voor ambities UDI’19

  •   keer gelezen   Voetbal

UDEN | UDI’19 speelt de komend en volgende week thuis tegen respectievelijk Silvolde en Halsteren. Beide ploegen staan boven de als vijfde geklasseerde Udenaren. De dubbele topontmoeting zal duidelijk maken welke ambities UDI’19 mag koesteren voor de rest van het seizoen.

De nederlaag bij AWC van vorige week was een streep door de rekening voor Lodewijk de Kruif in de wetenschap dat het programma voor de komende weken allesbehalve gemakkelijk te noemen is. Tegenstanders die graag het spel willen maken, zoals Silvolde en Halsteren en eerder OJC, bieden echter ook mogelijkheden om in de tegenaanval toe te slaan. Dat bewees UDI bijvoorbeeld al in Rosmalen.
Op eigen veld presteert UDI’19 wisselvallig. Een doelpuntenspektakel wordt alvast niet verwacht op sportpark Parkzicht zondag, want Silvolde is vooral defensief ijzersterk. Afgelopen zondag werd op eigen veld echter met 1-3 verloren van Halsteren en dus moet ook de Gelderse formatie even pas op de plaats maken. Het betekent alvast dat beide ploegen moeten winnen zondag.
UDI’19-Silvolde is zondag 31 oktober om 14.00 uur op sportpark Parkzicht in Uden.

Meer berichten