<p>HVCH - FC Eindhoven AV. (Foto: Ruud Schobbers)</p>

HVCH - FC Eindhoven AV. (Foto: Ruud Schobbers)

1C: Rhode ontvangt Erp, HVCH gaat naar zwakke broeder NEC

  •   keer gelezen   Voetbal

Rhode is vooralsnog één van de zwakke broeders in de eerste klasse C. Met 1 punt uit 4 duels en een doelsaldo van -14 bezet de ploeg van trainer Hans Lathouwers de voorlaatste plek. Komende zondag een interessante regionale derby tegen Erp. Bij winst staan beide ploegen op hetzelfde puntenaantal. Kliksport is bij het duel aanwezig.

De zwakste broeder in 1C is NEC. Het leeggeplukte team verloor alle vier de wedstrijden en dat ook nog met dikke cijfers. HVCH is zondag favoriet in Nijmegen, maar van onderschatting zal geen sprake zijn. Trainer Roy de Haan genoot in ieder geval van zijn ploeg tijdens de laatste twee wedstrijden die werden gewonnen van Alverna en FC Eindhoven AV. “Het klopt op dit moment helemaal. De teamspirit is fantastisch. De spelers verdienen een supergroot compliment, ze hebben ontzettend hard gewerkt en zijn de afspraken nagekomen.”

Best Vooruit - TOP
TOP reist af naar het productieve Best Vooruit. De Bestenaren scoorden al veertien keer, waaronder zes keer tegen Berghem Sport afgelopen zondag. TOP won dit seizoen nog niet en scoorde pas twee keer. Zondag een nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Berghem Sport - Woezik
Na de 0-6 nederlaag tegen Best Vooruit gaat Berghem Sport voor sportieve revanche. Heeft de ploeg van trainer Willem van der Burgt hiervan geleerd? “We moeten iedere wedstrijd vanuit een goede organisatie spelen en er een hoop energie instoppen. Als we dat niet voldoende doen, dan wordt dat op dit niveau genadeloos afgestraft.”

Eerste klasse C:
1. EFC 3-9
2. FC Eindhoven 4-9
3. Alverna 4-9
4. Nemelaer 3-7
5. HVCH 3-7
6. Best Vooruit 4-7
7. Berghem Sport 4-6
8. Woezik 4-5
9. Brabantia 4-4
10. Erp 4-4
11. TOP 3-2
12. Leones 4-2
13. Rhode 4-1
14. NEC 4-0

NEC - HVCH
Rhode - Erp
Berghem Sport - Woezik
Best Vooruit - TOP
FC Eindhoven AV - EFC
Alverna - Brabantia
Leones - Nemelaer

Meer berichten