<p>Aram Pusters. (Foto: Peter Kuijpers)</p>

Aram Pusters. (Foto: Peter Kuijpers)

Pusters (TOP): ‘Als we een fitte groep hebben, gaan we meedoen dit seizoen’

  •   keer gelezen   Voetbal

OSS | Sv TOP boekte afgelopen zondag de eerste overwinning van het seizoen. Best Vooruit werd met 2-3 aan de kant gezet.

Aram Pusters scoorde de eerste twee goals voor de Ossenaren en zag dat Wouter Boons de 0-3 maakte. Best Vooruit kwam terug tot 2-3 en dat leverde een spannende slotfase op. “Conditioneel kwamen we in de problemen, ook niet gek als je je bedenkt dat er zoveel jongens geblesseerd waren. Na de 1-3 en 2-3 was het billenknijpen voor ons, maar we trokken de winst over de streep”, aldus Pusters. Nu flink wat spelers de ziekenboeg hebben verlaten, ziet Pusters kansen om de stijgen in de eerste klasse C. “Ik ben ervan overtuigd dat we flink wat punten gaan pakken als we de groep intact houden. Maar als we meerdere spelers missen vanwege blessures en/of schorsingen, dan wordt het een moeilijker verhaal. Als we fit blijven, gaan we meedoen dit seizoen. Al blijft het een competitie waar iedereen van elkaar kan winnen.” Komende zondag komt Brabantia naar TOP.

HVCH - Best Vooruit
In dezelfde eerste klasse C won HVCH voor de derde keer op rij. Hekkensluiter NEC kreeg een flink pak slaag: 1-8. Zondag gaat HVCH tegen Best Vooruit voor vier op een rij. De Bestenaren hebben een ploeg die makkelijk tot scoren komt, maar verloren zondag wel met 2-3 van TOP. Lees later deze week meer over HVCH in een interview met middenvelder Sjoerd Schobbers.

Nemelaer - Berghem Sport
Berghem Sport kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Woezik. Trainer Stef Sijbers (vanwege de afwezigheid van Willem van der Burgt): “In de eerste helft hebben we twee goede kansen gehad. Er had voor ons meer ingezeten.” Nemelaer is de volgende opponent.

Alverna - Rhode
Rhode heeft dit seizoen 1 geluk. Met NEC zit er echt een heel zwakke broeder in de eerste klasse C. We vragen ons als Kliksport-redactie ook af of de Nijmegenaren überhaupt het seizoen afmaken. Bij Rhode is het ook duidelijk dat het een heel zwaar seizoen tegemoet gaat. Tegen HVCH werd er een puntje gepakt, maar verder werd er vier keer kansloos verloren. Met twintig tegendoelpunten in vijf duels (waaronder vijf tegen Erp afgelopen zondag) is duidelijk dat er voor trainer Hans Lathouwers een hoop werk te verrichten is.


Rhode-trainer Hans Lathouwers. (Foto: Leon Voskamp) 

Erp - FC Eindhoven AV
Lees later deze week een uitgebreid artikel over Erp.

Eerste klasse C:
1. EFC 4-12
2. Alverna 5-12
3. HVCH 4-10
4. FC Eindhoven AV 5-9
5. Nemelaer 4-7
6. Best Vooruit 5-7
7. Erp 5-7
8. Berghem Sport 5-7
9. Woezik 5-6
10. TOP 4-5
11. Leones 5-5
12. Brabantia 5-4
13. Rhode 5-1
14. NEC 5-0

HVCH - Best Vooruit
TOP - Brabantia
Erp - FC Eindhoven AV
Nemelaer - Berghem Sport
EFC - Leones
Alverna - Rhode
Woezik - NEC

Meer berichten