Gemert - O.S.S.'20. (Foto: Jeroen Engelen)

Gemert blijft het uitstekend doen en wint van O.S.S.’20

Voetbal 576 keer gelezen

GEMERT | Gemert blijft het dit seizoen uitstekend doen in de Derde Divisie B. De ploeg van trainer Reinald Broeren -die zijn contract bij de club met een jaar heeft verlengd- won vanmiddag met 2-1 van O.S.S.’20. Gemert staat daardoor tweede, O.S.S.’20 zakt naar plek vijf en kan de titel nu al vergeten.

In de eerste helft zagen de weinige aanwezigen dat beide ploegen weinig voor elkaar onder deden. Een helft zonder echte grote kansen en daardoor was 0-0 terecht. Na rust was er meer actie te zien op sportpark Molenbroek. Na zo’n 10 minuten was het Ralf Kemper die zijn ploeg op 1-0 zette. Doelman Rick van der Leest had hier geen antwoord op. O.S.S.’20 zette aan na de achterstand en kwam tien minuten later op gelijke hoogte. De scheidsrechter zag een fout van doelman Stijn Goossens in het zestienmetergebied en wees naar de stip. Tim Waterink benutte deze discutabele penalty.

(Foto: Jeroen Engelen)

De Ossenaren roken dat er kansen waren op meer en trokken ten aanval. De Gemertse defensie hield echter stand. Vlak voor tijd was het Gemert dat O.S.S.’20 pijn deed. Willem den Dekker draaide knap weg en heel knap schoot hij de 2-1 binnen. In deze stand kwam ondanks een Oss’ slotoffensief geen verandering meer. O.S.S.’20 staat door de derde nederlaag op rij vijfde. Het gat met koploper OFC is al twaalf punten.