Foto:

Vianen Vooruit zakt weg na 2-0 voorsprong

  •   keer gelezen   Voetbal

VIANEN | Het werd een geweldige deceptie voor het gehavende Vianen Vooruit. Na een vroege 2-0 voorsprong stortte het team volledig in. Real Lunet kwam terug en erover naar een 2-3 ruststand. Na rust veranderde er weinig en waren het de bezoekers die in de 65e minuut de 2-4 eindstand realiseerden. 

Het duel begon zo hoopvol voor de thuisclub nadat Mark Damen al na twee minuten opende naar 1-0. Vianen Vooruit heerste en onderstreepte dat met de 2-0 van Rik Renirie. Trainer Joost Janssen: “Echt ik heb vanavond in de eerste 25 minuten een heerlijk Vianen Vooruit gezien. Zo goed heb ik ze nog niet zien spelen eerder deze competitie. Het klinkt wat haaks op de uiteindelijke uitslag en ik ben er goed ziek van. We zijn nog zo onderbezet en wat wil je dan in een dorp als Vianen dan moet je terug naar jeugdige spelers. Die kan je onmogelijk verantwoordelijk stellen voor de mindere resultaten.” Real Lunet boog de achterstand nog voor rust om naar een 2-3 voorsprong.

DAW
Na rust werd dat nog uitgebouwd naar 2-4 wat ook de eindscore was. Janssen: “Alle doelpunten waren razendsnel uitgevoerde counters waar ze het volle rendement uit wisten te halen. Gelukkig deed Jim Beugels weer mee na een lange blessureperiode. Zondag gaan we DAW maar eens verrassen die verwachten vast niet veel meer van ons.” In Schaijk wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Meer berichten