<p>John Janssen prepareert &#39;zijn&#39; Excellent voor de topper tegen VV Handel.</p>

John Janssen prepareert 'zijn' Excellent voor de topper tegen VV Handel.

(Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl)

3D: Topper in Oploo en Boekel Sport pakt telraam er alvast bij

  •   keer gelezen   Voetbal

Na een weekje vrijaf of wat bekerbeslommeringen hervatten de ploegen in de derde klasse D op zondag de competitie. In Oploo staat een heuse topper op het programma: Excellent-VV Handel. Bij Boekel Sport hopen ze tegen het nog puntloze Hapse Boys aan het doelsaldo te kunnen werken. Bij winst op Ysselsteyn kan Vitesse’08 definitief afstand nemen van de onderste regionen.

Excellent speelde afgelopen zondag voor de districtsbeker knap met 3-3 gelijk tegen tweedeklasser NWC, dat na penalty’s zich alsnog plaatste. Het spel en het resultaat tegen een hoger acterende tegenstander zal trainer John Janssen alvast sterken. Het is te hopen dat Igo Vissers dit keer zijn date beter plant. De gemakkelijk scorende aanvaller moest tegen NWC op de bank beginnen, omdat hij te laat arriveerde van een date. Of er ook daar gescoord werd, is onze redactie onbekend. Tegenstander Handel is na enkele goede resultaten opgeklommen naar de vierde plaats en mengt zich bij winst weer in de titelstrijd. Met de overwinning op Groesbeekse Boys twee weken geleden gaf Handel alvast een winstwaarschuwing af.

Telraam in Boekel?
Het is dat er niet gegokt kan worden op de wedstrijden in de derde klasse, maar anders zou er een mooie quotering wachten voor degene die geld inzet op een overwinning van Hapse Boys bij Boekel Sport. Nul punten en 14 tegengoals in zes wedstrijden vertellen hun eigen verhaal. Trainer Marc van de Ven van Boekel zal dan ook vooral waken voor onderschatting, want bij de club zal gerekend worden op een (ruime) overwinning.
Ondertussen speelt Vitesse’08 thuis tegen SV Ysselsteyn. Bij winst nemen de Gennepenaren afstand van de onderste regionen. De middenmoot begint eigenlijk bij nummer zes EGS’20, dat op bezoek gaat bij Rood Wit in Groesbeek.

Programma derde klasse D:
Boekel Sport-Hapse Boys
SV De Braak-Germania
Excellent-Handel
Groesbeekse Boys-Melderslo
Rood Wit-EGS’20
Vitesse’08-SV Ysselsteyn
Melderslo-SV United 2-1 (18/11)

Stand:
1. Excellent 7-18
2. Boekel Sport 7-17
3. Melderslo 6-14
4. Groesbeekse Boys 6-13
5. Handel 6-13
6. EGS’20 6-9
7. Germania 5-7
8. Vitesse ‘08 6-7
9. SV Ysselsteyn 6-7
10. SV United 7-7
11. Rood Wit 7-4
12. SV De Braak 7-1
13. Hapse Boys 6-0

Meer berichten