<p>UDI'19 gaat op bezoek bij Baronie.</p>

UDI'19 gaat op bezoek bij Baronie.

(Foto: Kliksport)

UDI’19 gaat voor unieke stunt bij Baronie

  •   keer gelezen   Voetbal

BREDA | UDI’19/CSU speelt zondag de lastige uitwedstrijd tegen Baronie. Met negen zeges en een gelijkspel kan de Bredase koploper overtuigende cijfers overleggen. Het vertrouwen binnen de ploeg van trainer Lodewijk de Kruif is echter ook goed na de recente reeks in de Hoofdklasse. Kunnen de Udenaren stunten op De Blauwe Kei?

Ga er maar aanstaan als UDI’19 zijnde: Baronie is dit seizoen nog ongeslagen en ook in het al snel afgebroken seizoen 2020-2021 bleef Baronie zonder verlies. Vijftien wedstrijden op rij dus zonder nederlaag voor de lijstaanvoerder. Een oude wijsheid leert dat hoe langer een verliespartij geleden is, hoe dichterbij deze komt. UDI’19 rekende eerder deze jaargang al af met de nummers twee (Halsteren) en drie (Juliana’31), dus onmogelijk is een stunt niet. Bovendien leed Baronie het enige puntverlies (3-3) tegen laagvlieger EHC. Niets is onmogelijk en de Udenaren zijn in goede doen. UDI won, inclusief de duels in de districtsbeker, vijf van de zes laatst gespeelde wedstrijden. 

Vorm en vertrouwen
“We zijn op de goede weg, maar we zullen elke week opnieuw top moeten zijn”, zei UDI-doelman Ralph Vos vorige week zondag na de knappe overwinning op Halsteren. Zeker tegen Baronie zal de Udense hoofdklasse op zijn best moeten zijn.

Meer berichten