<p>Trainer Peter van der Heijden met een drukke week voor de boeg</p>

Trainer Peter van der Heijden met een drukke week voor de boeg

(Foto:Peter Kuijpers)

4F: Drukke weken voor Boskant, is WEC bananenschil voor Avesteyn?

  •   keer gelezen   Voetbal

Eigenlijk is deze vierde klasse F een keurige klasse. Geen ‘corona’ afgelastingen met een luchtje, nee gewoon een volledig programma afgewerkt. Avesteyn speelt zondag op De Glorie in Wijbosch uit bij WEC dat met een puntje terugkwam uit Eindhoven. Van Boskant wordt veel gevraagd. De club die altijd voetbalde en zeker nog met blessures te maken heeft, speelt deze week wéér een dubbel. VOW maakt zich op voor de superderby met Mariahout, doodgeslagen wegens het ontbreken van publiek. 

Door: Peter Kuijpers.

WEC ontvangt Avesteyn. Normaal gesproken zal er weinig discussie ontstaan wie hier de favoriet is komende zondag. Adel verplicht waar de ploeg van trainer Hugo van de Sande de gedoodverfde winnaar is. Hoewel het de ploeg afgelopen week thuis tegen ELI behoorlijk moeilijk had ondanks de winst van periode-1. Wel met het nare nasmaakje van het verlies van Lars van Lee met een fikse blessure. WEC gaat een moeilijk seizoen tegemoet. Het zal sprokkelen worden wat punten betreft dit seizoen, want degraderen is toch het laatste wat trainer Henry van Wanrooy wil en hij niet alleen. Om 14.30 uur wordt er begonnen op De Glorie.

Ook Zondag zal de mooie WEC tribune leeg blijven

VOW – Mariahout
Een heerlijke derby, maar nu behoorlijk flets geworden door het ontbreken van publiek. De twee teams geven elkaar op de standenlijst weinig toe. Voor VOW een redelijke kans om weer eens een driepunter te scoren met overigens alle respect voor de bezoekers uit Mariahout. Beiden met acht punten alleen het doelsaldo van de Mariahouters is beter. Op de Vonders wordt er om 14.30 uur afgetrapt.

Tivoli – Boskant en Boskant – EMK
Trainer Peter van der Heijden vroeg zich af of ze bij de KNVB het fenomeen ARV (Arbeid Rust Verhouding) kenden. Van der Heijden: “We hebben nu voor de tweede week een dubbelprogramma, dan merk je tocht dat dit impact heeft bij de spelers. We hebben nog een paar blessures en kleine pijntjes die nu moeilijker genezen.” Overbelasting is vaak een slecht recept voor meer blessures. Boskant gaat de degens kruisen met de onderkant van 4F. Donderdag komt eerst de rode lantaarndrager EMK naar De Scheken die overigens wat oud-eerste elftalspelers hebben teruggehaald vernamen we uit Nuenen. Zondag naar Tivoli in Eindhoven. Zouden zomaar zes punten kunnen worden, maar Van der Heijden zal waken voor valse euforie. Vier wedstrijden binnen twee weken is zelfs voor de krijgers van Boskant wel een beetje veel.

Programma komende week:

25-nov

Boskant-EMK
RKGSV-Woenselse Boys


28-nov

WEC-Avesteyn
DVS-Woenselse Boys
Pusphaira-DOSL
VOW-Mariahout
Tivoli-Boskant
RKGSV-EMK
ELI-Acht

1. Avesteyn 8-22
2. Acht 8-21
3. DOSL 8-17
4. RKGSV 7-14
5. Boskant 7-12
6. Pusphaira 8-10
7. ELI 8-9
8. Mariahout 8-8
9. VOW 8-8
10. Woenselse Boys 8-8
11. Tivoli 8-7
12. WEC 8-6
13. DVS 7-5
14. EMK 7-2

Meer berichten