<p>Sander Janssen van VV Handel: &#39;Wij willen nog wel even door.&#39;</p>

Sander Janssen van VV Handel: 'Wij willen nog wel even door.'

(Foto: Kliksport)

Winterstop? ‘Hopelijk zegt de KNVB: we gaan nog twee weken door’

  •   keer gelezen   Voetbal

Officieel moet de beslissing nog genomen worden, maar nu trainen na 17.00 uur onmogelijk wordt, lijkt het zeer waarschijnlijk dat de amateurclubs aan de winterstop gaan beginnen. Jammer, vinden sommige trainers. Waaronder Maarten van Stiphout (DSV) en Sander Janssen van VV Handel. “We zijn creatief genoeg.”

VV Handel is de laatste weken in goede doen en strijd mee in de top van de derde klasse D. Als het aan Janssen ligt, gaan de standaardelftallen nog even door. “Hopelijk beslist de KNVB deze week dat we nog twee weken door mogen”, laat hij zondagavond na de gewonnen wedstrijd bij EGS’20 weten. En trainen dan? “We zijn creatief genoeg”, stelt de oefenmeester.
Ook zijn collega Maarten van Stiphout van vierdeklasser DSV denkt er zo over. “Hopelijk legt de KNVB de competitie niet stil. We gaan ons in ieder geval voorbereiden op Milsbeek-uit en Constantia-thuis. Dat willen we doen door op zaterdagen een lichte training te doen. Daarna is het winterstop en zien we in januari wel weer verder.”

Nog één speelronde?
Meerdere trainers hebben tegenover de redactie van Kliksport aangegeven dat zij verwachten dat de winterstop deze week aanbreekt voor hun ploeg. “Daarom wilden we met een goed gevoel de break in en dat doel hebben we meer dan glansrijk bereikt”, blikte Gert Jan Reijnen van Constantia (4-0 winst tegen Merselo) terug. “Wellicht dat ze komend weekend nog één speelronde doen, maar dat verwacht ik niet... Sowieso houd ik mijn hart vast voor komende periode weer.”

Meer berichten