<p>Schilderkunst uit Mariahout op De Vonders</p>

Schilderkunst uit Mariahout op De Vonders

(Foto: )

4F: VOW en Mariahout gaan vooralsnog voetballen zondag

  •   keer gelezen   Voetbal

Weer en corona dienende passen naadloos in deze voorbeschouwing. Waar veel clubs er geen zin in hebben worden zondag op De Vonders de veters gestrikt. Twee factoren kunnen nog spelbreker zijn: nieuwe corona gevallen en het regenweer dat Zuid-Nederland al dagen teistert.

Door: Peter Kuijpers

Waar blijft de KNVB met het statement over het afwijzen van verruiming van de trainingsuren? Op deze site staan de meningen van enkele trainers te lezen. Een moeilijk beslissing dat zeker. VOW en ‘buurtje’ Mariahout strikken de kicks zondag wel. Op zich wat vreemd omdat Mariahout zondag het eerste en tweede op eigen titel terugtrok wat we lazen via een app-conversatie. Een paar dagen eerder lieten de getrouwen uit het bedevaartdorp Mariahout  zich nog ludiek gelden door het logo en poort op de Vonders in de Mariahout kleuren geel en blauw te spuiten. Gelukkig kon erom gelachen worden in Zijtaart en dat is belangrijk in deze zure tijden.

Onvoldoende
Zondag voetballen het is haast niet voor te stellen. VOW blijft zoals trainer Patrick Cissen al schreef ver onder maat. “We zijn in bepaalde wedstrijden onvoldoende volwassen en niet fit genoeg geweest”, laat Cissen weten via een app. De twee teams verschillen onderling weinig, dus zoals dat dan heet een open wedstrijd. Om 14.00 uur fluit scheidsrechter Vince Smits voor aanvang.

Meer berichten