<p>De Zwaluw gaat door met hoofdtrainer Michel van de Venn.</p>

De Zwaluw gaat door met hoofdtrainer Michel van de Venn.

(Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl)

Michel van de Venn verlengt bij De Zwaluw

  •   keer gelezen   Voetbal

OEFFELT | Michel van de Venn blijft hoofdtrainer van VV De Zwaluw. De 49-jarige Cuijkenaar begint na de zomer aan zijn derde seizoen bij de vierdeklasser.

De Cuijkenaar volgde in 2020 Frans van Deinsen op. De Zwaluw gaf Van de Venn bij zijn aantreden als doel mee om de jeugd in te passen. Op de eigen website laat de club weten ‘tevreden te zijn hoe hij dit proces stuurt. “Wij zij zeer content met de contractverlenging”, laat Merijn Elbers, lid van de technische commissie van De Zwaluw, weten. “De prettige samenwerking en de kwaliteiten die Michel als trainer heeft, vinden wij een reden om zeker nog een seizoen met Michel door te gaan.”

‘Er is vertrouwen aan beide kanten’

Gretige groep
Ook Van de Venn zit op zijn plek in Oeffelt. Tegenover Kliksport laat hij weten: “We spelen elke week met vijf à zes spelers van onze onder 19. Dat heeft tijd nodig, maar de jongens zijn gretig en willen (soms te) graag. Gelukkig is er vertrouwen aan beide kanten.’’
Onder Van de Venn is De Zwaluw uitgegroeid tot een stabiele vierdeklasser. De Cuijkenaar was eerder werkzaam bij HRC’27 in Afferden en werkte daarna vijf seizoenen bij Achates.

Meer berichten