<p>Tom Wollenberg gaat na de zomer aan de slag als trainer van VV Sambeek.</p>

Tom Wollenberg gaat na de zomer aan de slag als trainer van VV Sambeek.

(Foto: Voetbal-shoot.nl)

Tom Wollenberg volgt John Klaassens op bij VV Sambeek

  •   keer gelezen   Voetbal

SAMBEEK | Voetbalvereniging Sambeek heeft een nieuwe trainer voor het volgend seizoen. Tom Wollenberg volgt na de zomer John Klaassens op als hoofdcoach bij de vijfdeklasser.

De 50-jarige Wollenberg is geen onbekende in de regio. Zo trainde de Groesbeker eerder al drie seizoenen VIOS’38 in Beugen. Daarvoor was hij drie jaar werkzaam bij SV Heumen. Ook trainde hij de jeugd van De Treffers en was hij jarenlang assistent-bondscoach van het Nederlands Paralympisch Elftal. “Tijdens de wedstrijden die Tom met zijn teams tegen vv Sambeek speelde ontstond een bovengemiddelde belangstelling vanuit de gastvrijheid die hij bij onze vereniging ervaarde. Hij bleef ons dan ook met meer dan gemiddelde belangstelling volgen. Van de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan hebben we de afgelopen periode dan ook volop geprofiteerd en zijn we als bestuur overtuigd geraakt van het gegeven dat Tom prima past bij onze vereniging en vice versa”, laat voorzitter Antwan Ebben weten. “Belangrijker is echter dat ook de afvaardiging van de selectie en leiders de overtuiging hebben dat Tom de juiste trainer is om de selectie een volgende stap te laten zetten in hun ontwikkeling.”

Herstart competitie
Wollenberg ‘erft’ op D’n Urling een selectie die na jaren in de anonimiteit meestrijdt bovenin de vijfde klasse D. Een week voor de herstart van de competitie staan de blauwhemden op drie punten van koploper Leunen.

Meer berichten