Ook Sam Wassenberg terug naar UDI'19

  •   keer gelezen   Voetbal
UDEN - De kogel is door de kerk. Ook Sam Wassenberg is volgend seizoen weer terug in Uden, bij de club waar het voor hem allemaal begon. Bij UDI'19 dus. Wassenberg: "Toen ik een jaar geleden vertrok wist ik niet dat er zulke mooie dingen bij UDI'19 gingen gebeuren. Dat had niemand verwacht, ik heb besloten dat ik hier graag een deel van wil uitmaken."

Een en ander houdt wel in dat het verhaal JVC Cuijk al na één seizoen stopt. "Dat ligt niet aan JVC hoor, zeker niet aan de trainers. Ik ben hier een betere voetballer geworden en kan goed met iedereen overweg. In december werden echter een paar contracten van spelers verlengd en ik kreeg te horen dat ik nog even moest wachten. Dat zette me aan het denken."

[image=209994]

Gemert
Sam Wassenberg ging daarom in op een verzoek vanuit Gemert om te praten. Uiteindelijk zegde hij de Molenbroekers, ondanks een wederzijds goed gevoel, afgelopen weekend af. "JVC wilde nu toch sneller met me praten en wilden me houden. Ze konden me echter niet beloven dat ik centrumspits zou worden, het ging meer over de positie van hangend aan de linkerkant. Bij UDI'19 heb ik de zekerheid dat ik als centrumspits wordt opgesteld, ik ben daar het beoogde eindstation en dat is precies waar ik me het lekkerste bij voel. Ik voel me een echte spits." JVC werd maandagmiddag door de 25-jarige Wassenberg op de hoogte gesteld. "Ik heb echt het gevoel dat we met UDI'19 gaan doorpakken. Een fijne gedachte."
Meer berichten