De mooie week van Volkel

  •   keer gelezen   Voetbal
VOLKEL – Voetbalclub Volkel kan eigenlijk op stationair deze competitie afsluiten. Helemaal veilig staat de ploeg van trainer William van der Steen nog niet, maar het moet raar lopen willen de Volkelnaren nog in de problemen komen. De focus ligt op vanavond. Volkel speelt om 20.00 uur op Sportpark De Wieen tegen hoofdklasser Venray voor de kwartfinale districtsbeker.

[image=223691]

Trainer William van der Steen van Volkel kijkt uit naar het vervolg van de districtsbeker: “Ach dat is toch mooi voor de mannen. We gaan met een bus dat doen we normaal nooit. We moeten ons daar van de beste kant laten zien. We gaan zeker vooruit voetballen en de zaak beloopbaar houden. We zijn compleet dus waarom niet. Venray speelt drie klassen hoger, dat is dan leuk voor het team dit eens te ervaren. We hebben in de voorronden laten zien dat we een club uit een hogere klasse best partij kunnen geven.”

Geen problemen
Zondag spelen de Volkelnaren thuis tegen ELI. De ploeg uit Lieshout mag geen problemen op gaan leveren. “We gaan voor de derde periode. Dan moet je natuurlijk wel je wedstrijden winnen. De komende drie tegenstanders (ELI, Mariahout en ASV’33 Red. PK) moeten we kunnen winnen. De laatste uit naar Boekel Sport, die zullen dan toch wel onderhand kampioen zijn, misschien zondag al.”

Alles te winnen
Naast William van der Steen vinden we zijn assistent Jan Jilesen: “Natuurlijk kijken we uit naar de bekerwedstrijd bij Venray. Een Hoofdklasser dat is een leuke ervaring voor ons team. We hebben niets te verliezen alles te winnen. In de competitie moeten we nog een paar punten pakken dan zijn we zeker veilig. We worden vanavond in ieder geval gesteund door een bus vol echte supporters.”

11-4 SV Venray - Volkel 20.00 uur
14-4 Volkel - ELI


Vrijdag tussen 08.00 en 09.00 uur in het SkyLine programma 'Vroeg uit de veren' bellen we met trainer William van der Steen over deze bekerwedstrijd.
Meer berichten