Paul Jans: ‘Ik zet alles opzij voor winst’

  •   keer gelezen   Voetbal
KELDONK – Paul Jans speelt zondag niet tegen UDI’19. De Keldonkenaar die in Venlo woont kreeg afgelopen zondag tweemaal geel, dus rood en liep daarvoor twee wedstrijden schorsing op. Het was al eerder bekend dat Jans het volgende seizoen niet meer voor het armlastige Venray zou spelen. Voor trainer Harry Blokhuis de druppel om Jans deze week telefonisch zijn congé geven.

[image=64927]

Paul Jans zit het niet lekker. Hetgeen hij ook verklaarde bij SkyLine sport. Jans: “Ja, het overviel me wel. Er werd me maandag vertelt dat ik en Tom van Bergen niet meer hoefde te komen. Ik heb het gesprek toen afgekapt. Zoiets doe je niet per telefoon en ik ben dinsdag ook nog naar de club geweest. Luister ik praat mezelf niet schoon. Die gele kaarten waren dom. Maar om nu zo af te serveren gaat me te ver. Ik ben geen makkelijke vent op trainingen en wedstrijden. Ik zet alles opzij voor winst. Er hebben al clubs contact met me gezocht, dus ik ben niet bang voor werk. Mijn afscheid bij Venray had ik graag wat chiquer gezien.”

[image=200374]

Aflatende sponsoren
Harry Blokhuis blijft er nuchter onder. De trainer uit Uden had twee verschillende seizoenshelften. De betalingen die achterbleven maakte het niet prettiger voor de Venray-trainer. Blokhuis: “Nee, dat zeker niet. Als je plots als club met aflatende sponsoren wordt geconfronteerd, dan moet je iets. Dat zijn geen leuke dingen. Maar ook met deze gegevens heb ik vertrouwen in volgend seizoen. We hebben jonge enthousiaste spelers bij Venray voldoende. Daar wilde ik ook de nacompetitie mee in. Paul Jans en Tom van Bergen kregen twee wedstrijden wegens de gele en rode kaarten. Die kunnen dus niet meer mee doen deze competitie. Om die reden leek het mij beter om dan maar met de jongens door te gaan die wel bij onze club blijven. Jans en Van Bergen hadden al eerder aangegeven om bij Venray te vertrekken.”

Venray speelt zondag om 14.30 thuis tegen UDI’19
Meer berichten