4G: Volkel blijft Milsbeek achtervolgen

  •   keer gelezen   Voetbal
VOLKEL - RKSV Volkel deed wat het doen moest door SES met 3-2 te verslaan. Een moeizame zege voor de mannen van trainer William van der Steen maar op basis van een uitstekende eerste helft wel dik verdiend. De winnende goal werd vlak voor tijd gemaakt door Stijn van Cuijk die met een fabelachtige knal de kruising wist te vinden.

[image=262372]

Volkel speelde erg sterk in de eerste helft tegen een gegroepeerd verdedigend SES. Al snel tekende Luuk van den Elzen voor 1-0 waardoor het leek alsof Volkel een gewonnen wedstrijd speelde. Stijn van Cuijk leek voor 2-0 te zorgen maar omdat Gijs Verkuijlen onnodig nog de bal aanraakte werd er buitenspel geconstateerd. Na een half uur kwamen de gasten er een keer uit en was het meteen raak via de gevaarlijke Gijs Bens: 1-1. Acht minuten later kwam SES er voor de tweede keer gevaarlijk uit en nu was het Gijs Meulepas die voor 1-2 zorgde.

[image=262371]

Mindere tweede helft
Na de pauze speelde Volkel duidelijk minder maar nu stond men wel aan de goede kant van de score. Het was Roy van Hintum die halverwege de tweede helft 2-2 scoorde. Vijf minuten voor tijd kroonde Stijn van Cuijk zich tot feestvarken door zeer fraai voor 3-2 te zorgen. Volkel blijft daarmee SV Milsbeek op de hielen zitten dat zelf vandaag door afgelasting niet in actie kwam.

Uitslagen vierde klasse G:
- Bavos - Hapse Boys - Afg
- Handel - MVC 1 - 0
- Juliana Mill - Vitesse'08 2 - 1
- Olympia'18 - Milheezer B. - Afg
- Volkel - SES 3 - 2
- Milsbeek - Excellent - Afg

Stand vierde klasse G:
Milsbeek 8 -24
Volkel 9 -24
Hapse Boys 7 -16
SES 8 -14
Handel 7 -13
Vitesse'08 9 -11
Juliana Mill 9 -9
Excellent 8 -6
Olympia'18 8 -6
Milheezer B. 8 -5
Bavos 8 -4
MVC 9 -4
Meer berichten