5G: Gaat Elsendorp eindelijk punten halen?

  •   keer gelezen   Voetbal
UDEN / CUIJK - In Elsendorp was het vorige week gezellig. De warriors van Tuvalu kwamen langs en maakten er samen met de gastheren een mooie dag van. Tuvalu won het onderonsje met Elsendorp met 2-0 en streek daarmee de E-Town Cup op.

Nu de Tuvaluezen weer zijn uitgezwaaid komt de harde realiteit van de ranglijst in de vijfde klasse G weer naar boven. Elsendorp staat namelijk behoorlijk stijf onderaan met nog geen enkel puntje in de kontzak. En dat na zeven wedstrijden. De mannen van trainer Marcel Verberkt wisten nog maar drie keer het net achter de vijandelijke keeper te vinden. Zorgwekkend, zo op het eerste gezicht. Aanstaande zondag komt WEC op bezoek dat afgelopen zondag een bonuspuntje binnenhaalde door Keldonk op 0-0 te houden. Bij WEC heeft trainer Hugo van der Sande aangegeven aan zijn laatste jaar bezig te zijn.

[image=262289]

Waarom geen kans in Nijnsel?
FC De Rakt lijkt ook weer aan de beterende hand te zijn. Afgelopen zondag wonnen de Udenaren met 4-0 van ELI. En dat was geen toeval volgens trainer Raymond Danse. "Nee, we speelden al wekenlang best goed. Alleen beloonden we ons niet met punten die we wellicht wel verdienden. Hoezo hebben wij geen kans tegen Nijnsel? Ik heb er alle vertrouwen in." In Odiliapeel staat een interessante wedstrijd op het programma want Vorstenbossche Boys komt langs. De gastheren zijn de laatste week goed bezig en beginnen langzaam aan te sluiten bij de kopgroep. Mocht er worden gewonnen van Vorstenbosch dan is de demarrage vanuit het peloton definitief gelukt. Als dat niet lukt dan worden ze weer ingelopen door de grote groep. Vorstenbossche Boys kampt met wat schorsingen maar is er alles aan gelegen om te winnen. Trainer Mario van Berkom en zijn spelers willen namelijk met Nijnsel, Keldonk en Constantia om de titel gaan spelen.

Programma vijfde klasse G:
ELI - WHV
Elsendorp - WEC
Keldonk - DSV
Nijnsel - FC De Rakt
Odiliapeel - Vorstenbossche Boys
Meer berichten