UDI'19 heeft serie nodig

  •   keer gelezen   Voetbal
UDEN - UDI'19 won vijf dagen geleden met 3-1 van De Valk en heeft daarmee weer aansluiting bij de top van de ranglijst gevonden. De twee koplopers Blauw Geel'38 en Gemert spelen zaterdag tegen elkaar dus misschien kunnen de Udenaren in ieder geval één van de twee nog nadrukkelijker in het vizier krijgen.

Dan zal er echter wel gewonnen moeten worden bij Bekkerveld. Dat is een stuk moeilijker dan zo op het eerste gezicht lijkt als de standenlijst tevoorschijn wordt getoverd. De Limburgers bivakkeren onderaan de ranglijst maar blijken toch moeilijk te kloppen te zijn. Dat ondervonden ondermeer ook de twee lijstaanvoerders die allebei niet verder kwamen dan een troosteloos gelijkspel.

[image=259465]

Fitter
UDI'19 zal het initiatief krijgen opgedrongen en mag daarbij niet vergeten achterom te kijken. Het spel van de Parkzichters is de laatste wedstrijden toch aan de beterende hand. Tegen Schijndel ging het behoorlijk, bij OJC na de pauze ook en De Valk moest onderkennen dat de Parkzichters de betere ploeg waren geweest. Een en ander heeft ook te maken met het feit dat nieuwkomers als Randy Hofmeijer, Sam Wassenberg en Matthias van Zanten steeds fitter beginnen te raken en ook binnen het team op hun plek zijn geland. Bart van Schijndel vecht een beetje met zijn vorm de laatste weken maar scoorde tegen De Valk wel een belangrijke goal. Alleen Rob Zegers lijkt maar niet echt in topvorm te kunnen komen omdat zijn fysiek hem toch enigszins in de steek laat. Zondag moest hij er een kwartier voor tijd af omdat zijn oude rug- hamstring- lieskwaal weer opspeelde. Zichtbaar balend stond hij na afloop tegen een muur hardop te overdenken hoe het verder moest.

Buitenspelers
Goed nieuws is wel de terugkeer van Michiel van Zuidam en de uitstekende vorm van Tim Wolf. Rechtsbuiten Wolf was zondag beslissend voor zijn team en wordt steeds constanter. Van Zuidam lag er weken uit maar kan nu weer aan zijn vorm gaan werken. Anwar Tuithof is zijn concurrent. De grillige aanvaller wisselt nog steeds goede momenten af met wat mindere keuzes. Wil UDI'19 mee gaan doen zal er zondag gewonnen moeten worden bij Bekkerveld.

Programma Hoofdklasse B:
-Baronie - EHC
-Bekkerveld - UDI '19
-Gemert - Blauw Geel '38 (zaterdag 19.30 uur)
-Groene Ster - Venray SV
-OJC Rosmalen - Deurne
-Schijndel - Dongen
- De Valk - Nuenen


Stand Hoofdklasse B:
1 Blauw Geel '38 8 -20
2 Gemert 8 -18
3 Schijndel 8 -14
4 UDI '19 8 -13
5 Venray 8 -13
6 OJC Rosmalen 8 -12
7 Nuenen 8 -11
8 Dongen 8 -10
9 Baronie 7 -9
10 EHC 8 -8
11 Deurne 8 -7
12 Groene Ster 8 -7
13 De Valk 7 -5
14 Bekkerveld 8-5
Meer berichten