UDI'19 verliest weer eens van SV Deurne

  •   keer gelezen   Voetbal
UDEN - SV Deurne ontpopt zich langzamerhand tot een behoorlijke angstgegner voor UDI'19. Na vorig seizoen al twee keer van de blauw-witten te hebben verloren ging de vernieuwde Udense formatie opnieuw keihard met 1-3 onderuit. Op eigen veld nog wel.

[youtube=VcSJ5sfZRYw]

[image=256363]

Na de 'zakelijke' zege in Nuenen hebben de Parkzichters dus nu meteen ook al de eerste zogenaamde 'koude douche' te pakken. Daar zag het overigens in de openingsfase zeker niet naar uit. De gastheren, gestart met dezelfde elf als tegen Nuenen, domineerden nadrukkelijk en leken de bovenliggende partij te zijn en te blijven. Spits Sam Wassenberg was al meteen dicht bij een goal maar zag SV Deurne-keeper Delano van Crooy knap redden. Het zou een voorbode van de rest van de middag worden want de goalie groeide uit tot de beste man op het veld. Na een stormachtig eerste kwartier kreeg Deurne echter meer grip op de gastheren die vooral in rechtsbuiten Tim Wolf een gevaarlijke klant hadden.

[image=256362]

Strafschop
Het moet gezegd dat SV Deurne erg snel rendement wist te peuren uit de herstelde balans op het veld. Na een foutje van Matthias van Zanten was het Erwin van de Broek die vakkundig profiteerde en voor 0-1 zorgde. Even later pakten er nog meer grijzachtige wolken boven Parkzicht samen toen Thijmen de Ruiter, al met geel op zak, een overtreding maakte en de bal op elf meter van UDI'19-keeper Thijs van Hoeij kwam te liggen. Dennis Groen stapte naar voren en schoot binnen: 0-2. UDI'19 hervond zich echter snel en drong weer aan. Na een kopbal van Thijmen de Ruiter belandde de bal bij Nick van Dijk die vervolgens vlak voor rust met een acrobatische omhaal voor nieuwe hoop zorgde: 1-2.

[image=256361]

Van Crooy
Wie dacht dat UDI'19 na de pauze op jacht zou gaan naar de gelijkmaker kwam bedrogen uit want binnen tien minuten stond er weer een verschil van twee op het scorebord. Na een corner werd namelijk Harm van der Steen helemaal vrij gelaten, ook doelman Van Hoeij deed niets, waarna de 1-3 tegen de touwen belandde. UDI'19 kon opnieuw beginnen en was eigenlijk aan een tevergeefse missie bezig. Toch werd het doel van Deurne nog regelmatig onder vuur genomen maar doelman Van Crooy stond werkelijk fantastisch te keepen. Invaller Mustafa Seddiqi, Randy Hofmeijer, Michiel van Zuidam, Tim Wolf, Sam Wassenberg: ze konden proberen wat ze willen maar de bal wilde er niet in. Daarnaast stond in het Deurnese centrum zoveel lengte dat lange ballen ook al weinig uithaalden. De eerste zeperd voor UDI'19 is daarmee een feit. Belangrijk is nu hoe de ploeg hier volgende week op reageert.(WR)

[image=256359]

UDI'19 - Van Hoeij, De Ruiter (46. Benkers), Zegers (80. Van Cuijk), Van Dijk, Van Zanten, Hofmeijer, Van Geelkerken, Van Schijndel, Wolf, Wassenberg, Van Zuidam (61. Seddiqi)

Uitslagen Hoofdklasse B
- Gemert - SV Venray 3-0
- UDI'19 - SV Deurne 1-3
- Blauw Geel - Nuenen 5-4
- De Valk - OJC 1-3
- Bekkerveld - Schijndel 0-2
- Baronie - Groene Ster 2-1
- EHC - Dongen 1-3

Stand Hoofdklasse B
1 Schijndel 2 -6
2 Gemert 2 -4
3 Dongen 2 -4
4 OJC Rosmalen 1 -3
5 Blauw Geel '38 1 -3
6 Deurne 2 -3
7 Baronie 2 -3
8 EHC 2 -3
9 UDI '19 2 -3
10 Venray 2 -3
11 Groene Ster 2 -1
12 Bekkerveld 2 -1
13 Nuenen 2 -0
14 De Valk 2 -0
Meer berichten