5G: Twee best gestarte tegen elkaar

  •   keer gelezen   Voetbal
UDEN / CUIJK - Zowel Constantia als WHV begonnen de competitie vorige week met een klinkende 4-0 zege. De kaartjes zullen momenteel in Wanroij niet aan te slepen zijn want beide teams spelen zondag tegen elkaar.

Constantia speelde een week geleden bij FC De Rakt en in Uden waren ze onder de indruk geraakt van de bezoekers. "Een team dat mee gaat doen om de titel", zo luidde de conclusie van FC De Rakt-trainer Raymond Danse. We zullen het zien. WHV walste overtuigend op eigen veld over Elsendorp heen en had in Thijs Lunenburg een makkelijk scorende speler. Lunenburg, de naam die al decennia lang onlosmakelijk met Loosbroek is verbonden, wist meteen al drie keer het geel-zwarte net te vinden. Het zegt allemaal natuurlijk nog helemaal niks maar het is wel leuk dat deze twee ploegen nu meteen tegen elkaar spelen.

[image=116752]

Elsendorp
Ondertussen aan de Midden Peelweg......Elsendorp likte deze week de wonden betreffende de oorwassing in Loosbroek en zal zinnen op wraak. Komende tegenstander Vorstenbossche Boys wist vorige week zondagavond ook slechts met enige moeite de nare smaak van de 2-5 verliespartij tegen RKVV Keldonk weg te spoelen. De gastheren kwamen na de pauze met 2-0 voor maar moesten toen toezien dat de bezoekers uit Keldonk als een stoomwals over ze heen denderden. Na een dramatisch seizoen in de vierde klasse duidt dat erop dat de gifbeker in Vorstenbosch wat dat betreft nog steeds niet leeg is. In Elsendorp mag men laten zien dat er nu eindelijk wel eens kan worden gewonnen.

Programma vijfde klasse G:
Constantia - WHV
Elsendorp - Vorstenbossche Boys
Keldonk - Odiliapeel
Nijnsel - ELI
WEC - FC De Rakt
Meer berichten