Van Osch: 'Verhaal FC Uden sprak me aan'

  •   keer gelezen   Voetbal
UDEN - Johan van Osch (40) is volgend seizoen trainer van FC Uden. De Ossenaar volgt Leon van Wanrooy op bij de Udense ambitieuze vijfdeklasser.

Van Osch had het hoofdtrainerschap niet hoog op zijn prioriteitenlijstje staan. Hij paste volgens de technische commissie van FC Uden echter wel in de profielschets 'jonge enthousiaste hoofdtrainer met veel passie met een flinke dosis ambitie. Toen de Udense club hem belde of hij interesse had, besloot hij in gesprek te gaan met een vertegenwoordiging van de club. "Het verhaal sprak me aan", aldus Van Osch. De fundering is gelegd om de ambities kracht bij te zetten. De club wil binnen een x-aantal jaar hogerop."

[image=231128]

Van Osch, die ook zijn steentje bij gaat dragen aan de jeugdopleiding en FC Uden onder 23 jaar, kwam in beeld op verzoek van de spelersgroep. Als jeugdtrainer bij UDI'19 werkte hij met spelers die momenteel het shirt van FC Uden dragen. "Ja, ik heb begrepen dat spelers mijn naam hebben genoemd. Met het spelersbeleid bemoei ik me verder niet. Dat is een punt voor de club."
Meer berichten