Afbeelding

Bouwkavels Spechtenlaan Odiliapeel vrij voor verkoop

Wonen 938 keer gelezen

ODILIAPEEL | In het nieuwbouwproject Spechtenlaan in Odiliapeel zijn vanaf vandaag acht bouwkavels beschikbaar voor particuliere zelfbouw. Vier daarvan zijn bedoeld voor vrijstaande woningen, de andere vier voor twee-onder-een-kap woningen. Deze bouwkavels worden uitgegeven volgens de methode 'Wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Wethouder Maarten Prinssen: "In een eerste ronde konden belangstellenden zich inschrijven voor een kavel en is de toekenning bepaald door loting. Nu gaan we over tot het systeem 'wie het eerst komt'. Daarvoor zijn nog acht bouwkavels beschikbaar. Een mooie kans als je in eigen beheer wilt bouwen, vrijstaand of twee-onder-een-kap." Dit deel van het plangebied Spechtenlaan in Odiliapeel (noordelijke en zuidelijke 'vlek', ofwel Spechtenlaan fase IIb) voorziet in totaal straks in 39 woningen. Het overgrote deel daarvan betreft zelfbouw met de mogelijkheid van variatie in architectuur, volume en materiaalgebruik. Inmiddels zijn al 16 woningen klaar of is gestart met de bouw. Dit is het laatste onderdeel van het project dat wordt ontwikkeld.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via het kavelkeuzeformulier (te downloaden op www.woneninuden.nl). Wanneer meer belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde kavel, is de datum van ontvangst van de inschrijving door de gemeente bepalend. Kijk voor meer informatie over de kavels op www.woneninuden.nl (project Spechtenlaan IIb) of neem contact op met de Kavelwinkel van de gemeente via (0413) 281444 of kavel@uden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant