Eerste huurders in appartementencomplex Kloosterpark in Uden

  •   keer gelezen   Wonen

UDEN | Laverhof overhandigde gisteren de sleutels aan de eerste huurders van het appartementencomplex Kloosterpark aan de Volkelseweg 30 in Uden. 44 comfortabele huurappartementen, gelegen in een groene omgeving met in de nabijheid de zorg- en dienstverlening en gastvrijheid van de Laverhof locatie Het Retraitehuis.

Annemiek van de Rijdt, directeur cluster Heeswijk-Uden: "De bewoners van Kloosterpark kunnen gebruikmaken van de zorg- en dienstverlening en faciliteiten van Het Retraitehuis. Denk hierbij aan de ontmoetingsruimte, onze eigen bioscoop, een kopje koffie drinken in D'n Blauwe Engel, een warme maaltijd in de Refter of een koelverse maaltijd voor thuis. Ook is er de mogelijkheid om eens samen te koken in de keuken van Het Retraitehuis. Op de begane grond van Kloosterpark worden in de loop van het jaar voorzieningen op het gebied van welzijn, verzorging en wellness gerealiseerd."

Meer over Kloosterpark
Kloosterpark is een concept dat Laverhof samen met projectontwikkelaar Cornelis Huygens heeft ontwikkeld. De 44 appartementen in Kloosterpark zijn volledig zelfstandig. Er zijn acht verschillende woningtypen met een oppervlakte vanaf 66,5 m2. De bewoners van Kloosterpark kunnen gebruikmaken van de zorg- en dienstverlening en gastvrijheid van Het Retraitehuis. Op wens van de bewoners kunnen zij volledig worden ontzorgd.

Huren
Wil je meer informatie over huren in Kloosterpark of een kijkje komen nemen? Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, via 0413 33 75 00 of via e-mail kloosterpark@laverhof.nl. Kijk voor meer informatie op www.kloosterpark-uden.nl.

Meer berichten