<p>Wim Muller, Paul van den Heuvel, Ben Brands en Karin Wagemakers. (foto: LanderdFotografie)</p>

Wim Muller, Paul van den Heuvel, Ben Brands en Karin Wagemakers. (foto: LanderdFotografie)

Een stap dichterbij woningen in Repelakker III in Zeeland

  •   keer gelezen   Wonen

ZEELAND | Novaform Vastgoedontwikkelaars en Vastgoedontwikkeling Zuid Nederland tekenden vorige week als ontwikkelingscombinatie een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Landerd voor de ontwikkeling van Repelakker III. Deze ontwikkelingslocatie ligt aan de noordwestkant van het dorp Zeeland en biedt ruimte voor een groene woonwijk.

Hiermee wordt een flinke impuls gegeven aan de woningbouw in de gemeente Landerd en wordt ruimte gecreëerd voor verschillende doelgroepen. Wethouder Ben Brands vertelt: “Repelakker III moet een kwalitatief mooie wijk worden waar veel aandacht is voor duurzaamheid en klimaatadaptatie. Straks moeten mensen er met plezier kunnen wonen in een fijne omgeving met water en groen dicht bij het dorpshart van Zeeland met al haar voorzieningen.” Repelakker III is gesitueerd in het dorp Zeeland, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Landerd, en ligt ingesloten door de Bergmaas, Voederheil, Kerkstraat en Vaandriglaan. Het toekomstige woongebied biedt ruimte voor een groene wijk in een landschappelijke setting. Momenteel wordt het masterplan voor het gebied met belanghebbenden opgesteld. Middels een participatietraject hebben omwonenden en toekomstige bewoners een stem in dit masterplan.

Naar verwachting zal het masterplan in het eerste kwartaal van 2022 afgerond en vastgesteld worden. Kijk op www.repelakker3.nl voor meer informatie over het project. Ook op de pagina van de woningbouwprojecten van de gemeente vind je meer informatie.

Meer berichten