PeelrandWonen en Hendriks Coppelmans bouwen samen verder aan de Kloosterlaan in Boekel

  •   keer gelezen   Wonen

BOEKEL | Aan de Kloosterlaan in Boekel verschijnen volgend jaar twintig sociale huurwoningen, op een plek in de buurt van de Peelrandbreuk. Vandaag ondertekenden Martijn van Straaten, directeur-bestuurder PeelrandWonen, en Vincent Hendriks, algemeen directeur Hendriks Coppelmans Bouwgroep, hun samenwerkingsovereenkomst in het project. De bouw start naar verwachting in de zomer van 2022.

De komende maanden worden de plannen voor de nieuwbouwwoningen uitgewerkt. Aan de Kloosterlaan verschijnen tien eengezinswoningen, gebaseerd op het betaalbare woningconcept BudgetRijwoning van Hendriks Coppelmans. Deze woningen kunnen door een doordachte bouwmethode snel en tegen lage kosten gerealiseerd worden. Daarnaast komen er tien beneden-bovenwoningen. B2 Architecten uit Molenhoek is de architect van de woningen. 

Peelrandbreuk
De woningen liggen op een groene plek in Boekel, langs de Peelrandbreuk en met een klein bos en natuur in de achtertuin. De woningen hebben duurzame installaties en zonnepanelen, waarmee ze dus deels hun eigen energie opwekken.

Meer berichten