Kavelwinkel geopend in gemeentehuis

  •   keer gelezen   Wonen
UDEN - In de publiekshal van het gemeentehuis is donderdagmiddag de Kavelwinkel geopend waar vanaf nu mensen met vragen over bouwen en wonen in Uden terecht kunnen. Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis zijn medewerkers beschikbaar die weten welke bouwkavels te koop zijn of binnenkort in de verkoop komen. De Kavelwinkel is ook altijd op afspraak bezoeken.

[image=203023]

De Kavelwinkel heeft een plek links achter in de publiekshal en is open en laagdrempelig ingericht. De medewerkers geven gerichte voorlichting, helpen bij de aankoop van een kavel en begeleiden bij allerlei zaken daaromheen. In de winkel zijn verkavelingstekeningen van de diverse projecten te bekijken. Gekleurde stickers op de tekeningen geven aan welke kavels beschikbaar zijn, welke in optie en welke verkocht zijn. Er zijn ook brochures en informatie te verkrijgen voor andere nieuwbouwprojecten in Uden.

Ook voor bedrijven
De Kavelwinkel is niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven met informatie over de beschikbare kavels op de bedrijventerreinen Goorkens en Hoogveld. Wethouder René Peerenboom: “De kavelwinkel is een onderdeel van het actieplan gebiedsontwikkeling: een plan om de verkoop van bouwgrond voor zowel woningen als bedrijven te stimuleren. Het plan bestaat uit allerlei concrete maatregelen die voordelen bieden voor kopers van zelfbouwkavels.”
De gemeente wil nieuwe plannen zo veel mogelijk aanpassen aan de wensen van kandidaat-kopers. "Op dit moment bereiden we onder andere plannen voor Hoenderbos IV en Uden-Noord voor. Denkt u erover om te gaan bouwen? Meld u dan bij de medewerkers van de kavelwinkel via kavel@uden.nl of via telefoonnummer 14-0413."
Meer berichten